Otvara se put snovima: Stiže vladavina Riba i donosi neverovatnu sreću za četiri znaka Zodijaka

16.02.2024

19:20

0

Autor: K. O.

Kome sledi novi početak, a kome ljubavna avantura

Otvara se put snovima: Stiže vladavina Riba i donosi neverovatnu sreću za četiri znaka Zodijaka
Žena - Copyright Freepik

Za nekoliko dana ulazimo u astrološko razdoblje kojim vlada horoskopski znak Ribe. Počinje 19. februara i traje sve do 20. marta.

A tokom tog perioda četiri znaka Zodijaka bi mogla da dožive više sreće i pozitivnih promena od ostalih.

Proverite da li je i vaš horoskopski znak među njima!

Ribe

Srećan rođendan, drage Ribe! Ovo je vaše vreme da zablistate! Sada je odličan trenutak da se fokusirate na sebe.

Posvetite vreme sebi tokom ove rođendanske sezone, opustite se i napunite energijom.

Ovaj period donosi osećaj posebnog povezivanja i emocionalne otvorenosti, što može privući nova ljubavna interesovanja ili produbiti postojeće veze.

Intuicija vam može pomoći da donosite pametne odluke u vezi sa novcem. Ovo je povoljan period za investiranje u kreativne projekte.

Fokusirajte se na mentalno i emocionalno zdravlje. Vežbanje "mindfullnessa" i meditacije može vam koristiti.

Unsplash
 

Bik

Dragi Bikovi, sezona Riba otvara vrata mašti i snovima. Sada možda osećate snažnu potrebu za begom od svakodnevnice, bilo kroz umetnost, meditaciju ili planiranje putovanja.

Vaša finansijska intuicija može biti jača, zato obratite pažnju na instinkte koji vam govore kada je pravo vreme za investicije ili štednju.

Emocionalne veze postaju dublje, a vaša sposobnost empatije raste, čineći vas izuzetnim prijateljem i partnerom.

Otvorite se prema nekom iznenađujućem novom početku.

Rak

Za vas, dragi Rakovi, sezona Riba je kao povratak kući. Ovo je period kada će vaša prirodna intuicija biti na vrhuncu, omogućavajući vam dublje povezivanje sa sopstvenim osećajima i osećajima drugih.

Ovo je idealno vreme za rast i isceljenje, bilo kroz introspekciju, duhovne prakse ili čak umetničko izražavanje. Možete očekivati pojačanu empatiju prema drugima, što vam može doneti dublje veze sa prijateljima i porodicom.

Sezona Riba može vam otvoriti vrata ka novim romantičnim počecima ili produbiti postojeće veze. Slušajte svoj unutrašnji glas; on će vam biti najbolji vodič kroz ovo emocionalno bogato razdoblje.

Ovo je dobro vreme za pregled finansijskih planova s fokusom na sigurnost i štednju. Mogući su neočekivani finansijski dobici kroz dom i porodicu. Što se tiče zdravlja, važno je brinuti o sebi i pronaći ravnotežu.

Unsplash
 

Škorpion

Vama, dragi Škorpioni, sezona Riba donosi priliku za duboko emotivno ronjenje. Sada možete osećati snažnu povezanost sa sopstvenim unutrašnjim svetom, kao i povećanu sposobnost empatije prema drugima. Vaša intuicija može biti izraženija, omogućavajući vam da lakše čitate između redova i razumete neizgovorene osećaje.

Ovo je takođe period kada se vaša kreativnost i inspiracija mogu povećati, pružajući vam priliku za istraživanje novih umetničkih ili duhovnih puteva. Emocionalne veze, posebno romantične, mogu postati intenzivnije, s dubljim razumevanjem i povezanošću.

Postoji mogućnost snažne, duboko doživljene ljubavne avanture. Ovo je povoljan period za isceljenje starih rana.

Na poslovnom planu, intuicija vam može pomoći u otkrivanju novih prilika za zarađivanje. No, zapamtite, nije vreme za rizik, budite oprezni, piše Atma.hr.

Što se tiče zdravlja, kako fizičkog, tako i mentalnog, trebalo bi da vam bude prioritet. Ovo je dobar period za detoksikaciju i obnovu energije.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike