Merkur danas ulazi u Jarca: Sad je vreme za donošenje logičnih odluka, a jedan znak ulaže u dedovinu

01.02.2024

19:20

0

Autor: V. I.

Merkur je planeta povezana s komunikacijom i preduzetničkim duhom

Merkur danas ulazi u Jarca: Sad je vreme za donošenje logičnih odluka, a jedan znak ulaže u dedovinu
Copyright Profimedia

Merkur će preći u znak Jarca 1. februara 2024. i ostati do 20. februara. Jarac je zemljani znak u vladavini Saturna, Merkurovog prijatelja. U ovom horoskopskom znaku Merkur dobija dodatnu snagu i pozitivnost da unese promene u različite oblasti našeg života. U astrologiji, Merkur je posvećen komunikaciji i preduzetništvu. On vlada našim intelektom i načnom na koji komuniciramo sa spoljnim svetom. Pa, hajde da istražimo uticaj ovog tranzita Merkura na različite znakove Zodijaka.

Profimedia
 

Ovan (od 21. marta do 20. aprila)

Ovo je period u kojem će strateško razmišljanje biti ključno u vašem profesionalnom životu. Bićete izvrsni u zadacima koji zahtevaju jasnu komunikaciju, planiranje i logično donošenje odluka. Postavite jasne ciljeve i osmislite praktične planove za njihovo postizanje. Investicije i finansijski pregovori će biti plodonosni ako im se pristupi s analitičkim načinom razmišljanja. Uložite svesni napor da održite harmoničnu ravnotežu između vašeg profesionalnog i ličnog života kako biste negovali svoje odnose.

Bik (od 21. aprila do 21. maja)

Ovo je vreme za negovanje disciplinovanog i strukturiranog načina razmišljanja i istraživanje širih horizonata metodičnim pristupom. Umrežavanje sa uticajnim pojedincima i angažovanje u obrazovnim aktivnostima vezanim za vašu karijeru će se pokazati korisnim. Planovi putovanja sa porodicom su takođe na kartama. Samce bi mogli da privlače partneri koji dele njihove intelektualne aktivnosti ili imaju sličan interes za lični razvoj. Iskoristite ovo vreme da poboljšate svoju zdravstvenu rutinu.

Blizanci (od 22. maja do 21. juna)

Tokom ovog perioda, savetuje vam se da pozdravite promene i transformaciju. Istražite skrivene aspekte sebe i budite prijemčivi za nove mogućnosti. Fokusirano razmišljanje će vam doprineti uspehu u različitim oblastima života. Neophodno je održavati ravnotežu i izbegavati nepotrebne sukobe. Udubite se u svoj posao intenzivno i s fokusom. Ponovo procenite svoje zajedničke finansijske obaveze, kao što su investicije, zajmovi ili partnerstva.

Profimedia
 

Rak (od 22. juna do 22. jula)

Pred vama je period povećane komunikacije i jasnoće u odnosima. Gledajte da razgovarate o važnim stvarima, rešavate sukobe i bolje razumete perspektive jedni drugih. Ovo može biti dobro vreme za pregovore, sklapanje poslovnih dogovora i sprovođenje dobro osmišljenih planova. Ako već postoje zdravstveni problemi, posebno u vezi sa donjim delom stomaka, trebalo bi da nastavite da dajete prednost svom blagostanju. Posetite stručnjaka

Lav (od 23. jula do 22. avgusta)

Ovaj period će ponuditi mogućnosti za napredovanje u karijeri i uspon na poslovnoj lestvici. Vaša sposobnost da izrazite ideje i efikasno doprinesete na radnom mestu će biti povećana. Povoljan je trenutak da pokažete svoje veštine i preuzmete dodatne odgovornosti, što može dovesti do priznanja i napredovanja. Od ključne je važnosti da se pravnim stvarima pristupite praktično i potražite stručni savet. Obratite pažnju na probleme koji se odnose na dermatološke probleme i opšte zdravlje.

Devica (od 23. avgusta do 22. septembra)

Uticaj Merkura doneće osećaj stabilnosti i zrelosti u romantične veze. Privući će vas praktični, ambiciozni partneri koji dele slične dugoročne ciljeve. Za one koji se nadaju da će započeti nove romantične veze, tranzit može pružiti povoljno okruženje za početak ozbiljnih i posvećenih odnosa. Oni koji su u braku mogu doneti odluku o proširenju porodice. Ovaj period je takođe idealan za naučne aktivnosti.

Profimedia
 

Vaga (od 23. septembra do 23.oktobra)

Tokom ovog perioda bićete privučeni ulaganjem u nekretnine i imovinu. Povoljno je vreme za pažljivo planiranje i sprovođenje finansijskih strategija u vezi s nekretninama i imanjima. Ovo takođe donosi pojačan osećaj porodične sreće. Naglasak na odgovornoj i praktičnoj komunikaciji može doprineti boljoj interakciji unutar porodice. Zauzmite proaktivan pristup u upravljanju zdravstvenim pitanjima vaše majke.

Škorpija (od 24. oktobra do 22. novembra)

Vaš stil komunikacije dobija disciplinovaniji i strateški ton. Izrazite se sa ozbiljnošću i pragmatizmom. Ovo je povoljno vreme za kratka putovanja u poslovne ili obrazovne svrhe. Ova putovanja će biti od ključnog značaja za širenje vaše mreže i sticanje novih znanja. Takođe ćete biti angažovani u pregovorima ili potpisivanju važnih sporazuma. Pažljivo proučite detalje i uverite se da je svaka klauzula u skladu sa vašim ciljevima.

Strelac (od 23. novembra do 21. decembra)

Ovaj period može ponuditi povoljne uslove za bavljenje berzanskim aktivnostima, što će dovesti do potencijalnog finansijskog rasta i stabilnosti. Bićete vešti u navigaciji u složenosti finansijskih tržišta, vodeći strateške poteze koji daju pozitivne rezultate. Dalje, vaša intelektualna sposobnost će stvoriti povoljno okruženje za širenje i uspeh poslovnih poduhvata. Ovo je takođe povoljan period za uživanje u zajedništvu sa članovima porodice.

Profimedia
 

Jarac (od 22. decembra do 20. januara)

Bićete skloni organizovanoj komunikaciji i želeti opipljive rezultate u samoizražavanju. Donesite organizovaniji i disciplinovaniji pristup svom ličnom i profesionalnom životu. Ovo je razumno vreme za samorefleksiju i postavljanje realnih ciljeva koji su u skladu sa vašom širom životnom vizijom. Ovo je odlično vreme za postavljanje dostižnih prekretnica i kreiranje "korak-po-korak" mape puta ka ličnom i profesionalnom uspehu.

Vodolija (od 21. januara do 19. februara)

Neki od vas mogu doživeti promenu posla ili karijere tokom ovog tranzita. Usvojite pragmatičan i strateški pristup odlukama o karijeri. Ponovo procenite svoje profesionalne ciljeve i napravite proračunate poteze. Takođe možete razmišljati o ulaganjima u obrazovanje ili se suočiti sa finansijskim obavezama u vezi s mogućnostima učenja. Ovo može uključivati uzimanje kredita u obrazovne svrhe. Oni koji žele da putuju u inostranstvo, čuće pozitivne vesti.

Ribe (od 20. februara do 20. marta)

Istražićete različite načine prihoda tokom ovog tranzita. Merkurov uticaj poboljšava vašu sposobnost da precizno analizirate finansijske mogućnosti. Formirajte strateška partnerstva koja doprinose vašoj finansijskoj stabilnosti. To može uključivati zajedničke poduhvate, projekte saradnje ili čak mogućnosti ulaganja koje se pojavljuju kroz društvene mreže. Nove veze mogu dovesti do mogućnosti zaposlenja i napredovanja u karijeri. Provedite vreme sa prijateljima i tražite njihov savet o ličnim stvarima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike