Kuc, kuc: U februaru, bivši partneri se vraćaju na velika vrata osobama rođenim u ovim znakovima Zodijaka

31.01.2024

19:20

0

Autor: K. B.

Februar obično donosi vetrove promene, a ove godine, za neke znakove Zodijaka, ti vetrovi mirišu na nostalgiju i ponovne susrete

Kuc, kuc: U februaru, bivši partneri se vraćaju na velika vrata osobama rođenim u ovim znakovima Zodijaka
Selena Gomez i Vikend - Copyright Profimedia

Astrološke prognoze sugerišu da će se bivši partneri "vraćati na velika vrata", tražeći ponovno uspostavljanje veza sa osobama rođenim pod određenim zvezdama. Evo ko bi trebalo da bude na oprezu ili možda, otvoreno za ponovne susrete:

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Ironično, ali u vašem rođendanskom mesecu, Vodolije bi mogle doživeti iznenađujuće povratke iz prošlosti. Bivši partneri mogu poželeti da obnove ono što je nekad bilo, privučeni vašom jedinstvenošću i nezavisnošću koja ih je prvobitno i privukla.

Rak (21. jun - 22. jul)

Rakovi su poznati po svojoj emotivnoj dubini i sposobnosti da grade duboke, smislene veze. U februaru, neka stara lica mogu poželeti da se vrate u vaš život, tražeći utočište u vašoj brižnosti. Budite spremni da otvorite svoje srce, ali i da postavite granice.

Profimedia
 

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Strastvene i misteriozne, Škorpije često ostavljaju neizbrisiv trag na ljude u svom životu. U februaru, bivši partneri bi mogli pokušati da obnove kontakt, privučeni vašom intenzivnošću i emocionalnom snagom. Razmislite šta zaista želite pre nego što ponovo otvorite stare rane ili započnete nove avanture.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Komunikativni i društveni, Blizanci će se možda iznenaditi kada bivši partneri pokucaju na njihova vrata u februaru. Vaša sposobnost prilagođavanja i razumevanja različitih perspektiva čini vas privlačnim za one koji traže razumevanje i drugu šansu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike