Finansijski horoskop za februar za svaki znak Zodijaka: Ni slučajno ne tražite izgovore za lenjost, niti odlažite pitanja novca za kasnije

31.01.2024

10:20

0

Autor: K. O.

U ovom mesecu posebnu pažnju obratite na detalje

Finansijski horoskop za februar za svaki znak Zodijaka: Ni slučajno ne tražite izgovore za lenjost, niti odlažite pitanja novca za kasnije
Copyright Profimedia

Uskoro se opraštamo od najdužeg meseca u godini i ulazimo u februar. Znamo da su se novčanici ispraznili, pa je finansijsko pitanje goruće za sve.

Ukoliko vas zanima univerzalni savet, on bi glasio da se vodi računa da se ne propuste sjajne finansijske prilike koje nam otvara poslednji zimski mesec zime. Ne odlažite posao, ni finansijska pitanje za kasnije.

Prema popisu opasnih dana, Merkur, koji je odgovoran za poslovni život, karijeru i novac, biće negativno postavljen 23. februara. U ovom stanju planeta izaziva pasivnost i stvara finansijsku stagnaciju, pa je bolje sve stvari rešiti pre tog datuma.

U ovom mesecu nemojte da tražite izgovore za svoju lenjost. Ono što nemate vremena da postignete u ovom mesecu, možda vam više neće biti moguće u martu.

Sjajne prilike za profit su pred vratima, ali samo za one koji znaju kako da idu napred.

Ovan

Postoji mogućnost da Ovnovi u februaru počnu mnogo više da pričaju, nego da rade. A ukoliko to primete trebalo bi da suzbiju u korenu.

Ukoliko pravite velike planove, o njima definitivno ne treba javno govoriti. Promišljenost i samorefleksija važne su veštine.

Zbog slabljenja Marsa 13. februara biće malo otežani projekti i zadaci koji zahtevaju energiju i pojačanu motivaciju pa je bolje najteže stvari obaviti pre tog datuma.

Profimedia
 

Bik

Bikovi će moći da promene svoj život nabolje, finansijski i na bilo koji drugi način, ali samo ako počnu da menjaju sebe.

Vreme je da odustanete od negativnih stavova koji vas sprečavaju da steknete obilje i verujete u sebe i svoje snage.

Njegova snaga u ovom mesecu ležaće u sposobnosti planiranja. Zahvaljujući analitičnom promišljanju Bik će moći da reši i najteže probleme. Novac se može potrošiti na zabavu, ali i na obećavajuća ulaganja.

Blizanci

Postoji mogućnost da se u februaru predstavnici ovog znaka suoče sa finansijskim i poslovnim problemima. Ipak, da znaju da postoji nekoliko rešenja.

Da biste napravili pravi izbor, ima smisla konsultovati se s ljudima koji poseduju autoritet i iskustvo.

Od 23. februara dobro će vam doći da obratite pažnju na detalje. Uz duboku analizu, Blizanci će moći da pronađu profitabilan ishod i obećavajuće prilike.

Rak

Sfera karijere i novca za Rakove će doživeti dramatične promene, ali ne zbog slabljenja Marsa 13. februara, već zbog Venere koja će 16. februara preći u znak Vodolije.

Izgledne su promene radnih uslova i pad produktivnosti u drugoj polovini meseca.

Zato je sedenje i čekanje da vam sreća i novac padnu u ruke gubitnička strategija za kraj zime.

Profimedia
 

Lav

U pozadini slabog Marsa i Merkura, Lavovima bi problemi u karijeri mogli doći vrlo brzo, ali do 13. februara oni će i dalje biti ‘na vrhu Olimpa’, tako da imaju vremena da reše sve važne stvari.

Lavovi imaju sve šanse da nadmaše plan i prikažu se autoritetima u dobrom svetlu.

Nakon 23. februara nemojte ići u minus posuđujući novac, uzimajući kredite ili upadati u nepromišljene kupovine.

Devica

Ukoliko Device nakon 23. februara preuzmu kontrolu nad svojim troškovima, novčana situacija se neće promeniti nagore.

U ovom mesecu njihova glavna tajna uspeha u karijeri i novcu biže u traženju novih puteva.

Vreme je da prestanete da se plašite novih stvari i novih projekata. Potrebno je napustiti preterano konzervativan pristup, ustupajući mesto inovacijama. Pokušajte da probudite svoju kreativnost i pronađete nove izvore prihoda.

Vaga

U februaru će Vage doživeti mnoge tajanstvene nezgode, no one mogu sadržavati skrivene načine da se odupru negativnom Merkuru u budućnosti.

Povećana poslovna aktivnost dobro će poslužiti i prihodima i ugledu Vaga. Ali posao u kojem nema prilike za dokazivanje trebalo bi da bude zakazan za kraj meseca.

Škorpion

Prema astrolozima, Škorpioni će doživeti uspeh na poslu, što bi moglo dovesti do povećanja prihoda u dogledno vreme.

Pod okriljem Marsa, koji će oslabiti 13. februara, Škorpioni će i dalje osećati talas energije i motivacije, što znači da će iz svake situacije moći da izađu kao pobednici.

Ovim ljudima od 13. februara u privlačenju bogatstva više neće pomagati naporan rad, već lukavstvo i obraćanje pažnje na detalje.

Profimedia
 

Strelac

Stabilna energija početka meseca daće Strelčevima priliku da dovrše sve ranije započeto.

Okolnosti će se brzo promeniti od 13. februara, a novac može biti potreban u najnepovoljnijem trenutku.

Stručnjaci savetuju da ne preuzimate složene projekte od 16. do 23. februara, niti da kupujete nešto skupo, barem do početka marta. To će značajno smanjiti rizik.

Jarac

Početkom februara pokretačka snaga Jarca biće ambicija. Bilo kakvi planovi, kreativne ideje, avanture i odlučni koraci sigurno će im doneti uspeh i podsticaj od strane nadređenih, poslovnih partnera i tima.

Najvažnije je da su koraci promišljeni, a ambicije da ne budu nerealne preko svake mere.

Ukoliko želite da uštedite i povećate novac u tome će vam pomoći plan kupovine, kao i ušteda energije od 16. februara i sposobnost timskog rada od 13. do kraja meseca.

Vodolija

Slabljenje Marsa 13. februara donosi Vodolijama poteškoće na poslu, ali biće manje sukoba.

Polovinom meseca, tačnije 16. februara Vodolije bi mogle da izgube deo energije, pa će se brže umarati.

Od tog datuma, takođe ne bi trebalo da računaju na intuiciju, a najbolji način delovanja od sredine meseca je ostati u senci i ne mešati se ni u šta.

Važan savet za njih je da obraćaju pažnju na detalje.

Profimedia
 

Ribe

Bilo koji zadatak može motivisati Ribe da budu aktivne i rade s punom predanošću, ali ta strast može nestati do sredine meseca. Morate pronaći vreme da sve obavite dok su produktivnost i motivacija visoki.

Odgovornost je dobra, ali bolje je izbegavati multitasking, posebno od 16. februara, kada Venera oduzima snagu Ribama.

Što se više trudite u prvoj polovini februara, to će vaša finansijska situacija biti stabilnija u martu.

Istrajnost će uroditi plodom, piše Atma.hr.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike