Šta znaci najviše vole da rade tokom praznika: Ko peče kolače a ko ide na klizanje

30.12.2023

19:20

0

Autor: V. I.

Astrološki vodič kroz praznične aktivnosti otkriva kako horoskopski znaci stvaraju jedinstvenu čaroliju u ovo magično doba godine

Šta znaci najviše vole da rade tokom praznika: Ko peče kolače a ko ide na klizanje
Copyright Profimedia

Dok nam praznična sezona odvlači svaki trenutak pažnje i izaziva euforiju, svaki horoskopski znak na sebi svojstveni način doživljava ovaj period. Od avanturističkih Ovnova koji klize kroz ledenu radost do emotivnih Rakova koji se rasplinjuju gledajući praznične filmove - svaki znak donosi svoju jedinstvenu notu u ovo vreme radosti. Pridružite nam se dok istražujemo kako zvezde vode naše omiljene horoskopske znake kroz čarobni svet praznika.

Profimedia
 

Ovan: Klizanje na ledu

Uvek željni akcije, Ovnovi savršenu prazničnu aktivnost vide u uzbuđenju tokom klizanja na sveže uglačanom klizalištu. Vaša takmičarska strana će uživati u prilici da se razigrano trkate sa prijateljima ili isprobate nove trikove na ledu. To je savršena aktivnost za slikovit solo odmor ili okupljanje s prijateljima i porodicom. Osim toga, uvek postoji šansa da posle toga uzmete toplu čokoladu i ušećerene jabuke.

Profimedia
 

Bik: Spremanje svečanih torti i kolača

Bikovi, vaša ljubav prema udobnosti se pretvara u pečenje i ukrašavanje prazničnih poslastica. To je savršen način da unesete toplinu (i ukusne mirise) u svoj prostor ove praznične sezone - a takođe vam pruža ponavljanje tradicije u kojoj možete uživati. Vaš znak ima tendenciju da bude odličan kuvar, tako da će u poslasticama koje ispečete sigurno uživati svi s kojima ih podelite.

Pexels
 

Blizanci: Organizacija praznične zabave

Kao društveni leptir, Blizanci, sigurno biste bili profesionalac u organizovanju prazničnog druženja. Uvek pazite na one oko sebe (i pazite da im čaše uvek budu pune), doneli biste mnogo dodatnog raspoloženja sve zimske proslave. Odlični ste u navigaciji kroz razgovore, druženju sa prijateljima i porodicom tei odabiru najbolje liste pesama za sve vrste zabave.

Profimedia
 

Rak: Bindžovanje prazničnih filmova

Volite dobar film za utehu, Rakovi, posebno ako uživate u njemu sa svojim voljenima. Ne postoji bolja tradicija novogodišnjih praznika za vas od gledanja svih omiljenih prazničnih filmova. Bez obzira na to da li ste raspoloženi za malu prazničnu romansu ili samo želite niz animiranih prazničnih klasika, ovo je savršen način da uživate u periodu nostalgije i opuštanja.

Profimedia
 

Lav: Kralj svake predstave

Leavovi, ti ste uvek za scensko prikazivanje, bilo da idete u pozorište ili pravite predstavu u kojoj će uživati celi komšiluk. Ne plašite se da podelite svoje talente sa većinom, što vas čini idealnim kandidatom za učešće u zimskoj predstavi na ulici vašeg grada. Vaš osećaj za dramatiku i strast prema reflektorima čine da se svaki praznični događaj s vama doživljava kao holivudska produkcija vredna ovacija.

 
Profimedia
 

Devica: Dekoracija za praznike

Konačno ste dobili priliku da ukrasite svoj prostor za praznike, draga Device. Ne samo da ste dovoljno organizovani da imate specifične ukrase za svako godišnje doba, već i vaš osećaj za dizajn i logičan um čine praznično ukrašavanje lakim, kao da samo to radite čitav život. Takođe volite sve što ima epitet "uradi sam“, a vaša pažnja posvećena detaljima znači da svi vaši domaći projekti izgledaju kao da ih je napravio profesionala.

Profimedia
 

Vaga: Kupovina na prazničnom marketu

Šarmantna i društvena Vaga, oličavate duh praznične kupovine na specijalizovanom novogodišnjem marketu. Svi znaju da imate oko za estetiku i da ste profesionalac u pronalaženju najboljih ponuda dok pregledate praznične tezge. Bez obzira na to da li kupujete poklone ili ukrase, možete proveriti sve sa svoje liste i uživati u prilici da povedete nekoliko prijatelja na avanturu među tezgama uz kuvano vino i ćaskanje.

Profimedia
 

Škorpija: Zimske šetnje

Introspektivna Škorpija, savršeno se uklapate s dubokom introspekcijom tokom usamljenih zimskih šetnji. Možete da izvučete svoje zimske čizme ili iskoristite priliku da idete na hajking u neistražene prirodne ambijente blizu vašeg mesta. Uvek cenite priliku da uživate u pejzažu i odvojite trenutak da pobegnete od praznične gužve i užurbanosti da biste napunili baterije. Takođe, ako slučajno naiđete na veliko brdo sa snegom, verovatno ćete iskoristiti priliku da se sankate.

Profimedia
 

Strelac: Priprema praznične gozbe

Kada ste kod kuće za praznike, vi, Strelčevi, volite da nađete izgovor da okupite sve svoje voljene. Ima li boljeg načina da istražite hobi ove zime i organizujete praznično okupljanje? Obožavate da testirate nove sezonske recepte i istražujete najbolja praznična jela u kojima možete uživati. Nemojte se ustručavati da pokažete svoje kulinarske veštine i stvorite nekoliko novih prazničnih uspomena s onima koji su vam bliski.

Freepik
 

Jarac: Organizovanje okupljanja

Jaračevi, vaša sposobnost za vođstvo blista u organizovanju događaja. Vi ste okosnica prazničnih svečanosti i porodičnih okupljanja, osiguravajući da se svaki detalj uzme u obzir i da se svaka tradicija održava s poštovanjem, ali i veseljem. Žurke vaše porodice i prijatelja nikada ne bi opstale bez vas, dragi Jarčevi, zato se ponosite činjenicom da ste jednostavno profesionalac u pronalaženju najboljeg mesta za zabavu, slanju pozivnica i držanju svih na pravom putu za sreću.

Freepik
 

Vodolija: Pokloni za sve

Vodolije, volite priliku da slavite one koji su vam bliski. Vi ste inovativna osoba i oni koje volite cene vaše promišljene poklone. Jedanod jačih načina da pokažete ljubav za vaš znak obično je davanje poklona, a vi uživate u prilici da onima koji su vam bliski pokažete svoju zahvalnost baš putem darovanja. Vaša ljubav prema volontiranju takođe dobija na zamahu tokom zime, jer ste skloni da nesebićno dajete praznične donacije onima kojima su najpotrebije.

Profimedia
 

Ribe: Kreiranje ručno rađenih darova

Umetnički nastrojene Ribe, vi ulažete sve svoje emocije i srce u kreiranje ručno rađenih poklona. Vaš znak teži kreativnim hobijima koji vam ostavljaju divan umetnički proizvod u kome ćete uživati nakon što posao završite, kale i nakonpraznika, što znači da imate savršenu priliku da obradujete svoje voljene nečim domaćim. Vaši pokloni su jedinstveni i napravljeni s pažnjom, dajući vam mnoštvo mogićnosti na kojima možete raditi tokom praznične sezone.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike