Indijski horoskop bez greške: Tri znaka plivaće u obilju, sreća ih prati do kraja godine

01.09.2023

19:25

0

Autor: K. B.

Indijski astrolozi koriste sazvežđa i znakove zvane rasi kako bi tumačili sudbinu

Indijski horoskop bez greške: Tri znaka plivaće u obilju, sreća ih prati do kraja godine
Copyright Freepik

Poput zapadne astrologije, i u indijskoj astrologiji postoje 12 znakova, ali se razlikuje način merenja vremena. Prema tumačenju, tri znaka mogu očekivati veliku sreću, novac i napredak:

1. VRISHA (Bik) - 21. april – 21. maj

Osobe rođene u ovom znaku se trenutno nalaze pod veoma povoljnim uticajem. Astrolozi preporučuju da iskoriste ovu priliku maksimalno. Vaša mudrost i doslednost u radu donose rezultate. U narednim mesecima, imaćete priliku da značajno unapredite svoj finansijski status, ali pod uslovom da preuzmete inicijativu i budete hrabri. Vaš uspeh je u vašim rukama, pa nema potrebe za strahom od rizika.

Unsplash
 

2. MITHUNA (Blizanci) - 22. maj – 21. jun

Očekuje vas izuzetno uspešan period do kraja godine. Vaša sposobnost brzog razmišljanja i prilagođavanja će vam pomoći da prevaziđete sve izazove. Pred vama je mogućnost promene posla koju trebate prihvatiti s entuzijazmom, jer će vam doneti finansijsku satisfakciju. Povedite računa o zdravlju, posebno u jesenjem periodu, jer su pluća osetljiva. Na ljubavnom polju vas čekaju lepi trenuci, a ovo je pravo vreme da ozvaničite svoju vezu i planirate venčanje za drugu polovinu oktobra.

Unsplash
 

3. SIMHA (Lav) - 23. jul – 21. avgust

Vaš uspeh je unapred zapisan u zvezdama, a sada je vreme da krenete tim putem. Prethodni meseci su vam već doneli prilike za zaradu, a do kraja godine će se te šanse još više povećati. Ne opuštajte se, već budite spremni na akciju i ostvarivanje dugogodišnjih planova. Preporuka je da dobro razmislite pre nego donesete odluke, jer brzopletost može biti prepreka na putu ka uspehu. Mudrost je ključ, a brige su nepotrebne.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike