Biće vam potrebna terapija: Ovi horoskopski znaci mogu psihički da vas unište

01.09.2023

10:20

0

Autor: K. B.

Uticaj ovih znakova Zodijaka na vašu psihu može biti uznemiravajuć

Biće vam potrebna terapija: Ovi horoskopski znaci mogu psihički da vas unište
Svađa - Copyright Profimedia

Kroz ovu zabavnu šaljivu perspektivu, istražićemo nekoliko horoskopskih znakova koji, sa svim svojim karakteristikama, mogu izazvatI "terapeutsku" reakciju kod drugih.

Jarac

Oni su majstori za "pravljenje liste" vaših nedostataka i stalno podsećaju na sve ono što niste postigli. Ne samo da će vam reći kako ste propustili priliku da postanete svetski prvak, već će vam i svaki neostvareni san servirati za doručak, ručak i večeru. Ali, hej, bar ćete znati tačno šta treba da popravite... ili ćete potonuti u svoju kutiju frustracija.

Profimedia
 

Vaga

One su majstori komplikacija i dvosmislenosti. Kada pokušate da donesete odluku, one će vam ponuditi bezbroj različitih opcija, sve sa svojim prednostima i nedostacima, a vi ćete se na kraju pitati da li je uopšte moguće izaći iz ovog beskrajnog lavirinta. Ne znaju šta znači "brzinsko donošenje odluka".

Rak

Njihova emocionalna dubina može vas povući u okean emocija u kojem ćete se osećati kao da tonete. U jednom trenutku ste sažaljeni zbog nestalog plišanog medveda iz detinjstva, a već sledećeg patećete zbog nesrećne trudnice iz susedstva. U njihovom svetu, suze su samo početak.

Freepik
 

Škorpija

One mogu da pročitaju vašu dušu kao otvorenu knjigu – ili tako bar tvrde. Iako se ovo može činiti kao prednost, brzo ćete shvatiti da se nemoćno pitate kako znaju sve te duboko zakopane tajne o vama. Oni su kao hodajući detektori laži, što znači da će vas uhvatiti i onda kada pokušavate da se izvučete iz sopstvenih izmišljotina.

Ovan

Oni su energični, ali to se može pretvoriti u čistu hipnotičku opsadu. Zapanjujuće je koliko energije mogu da vas ubede da igrate žmurke dok vrtite sebe u krug dok se ne srušite. Na kraju ćete se pitati šta vam je trebalo da krenete u ovaj takmičarski vrtlog.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike