Mesečni horoskop za septembar: Rakovi se ne mire sa prosekom, Vodolije neko pokušava da zavara

01.09.2023

13:22

0

Zvezde nam otkrivaju šta nas čeka na polju ljubavi, zdravlja i posla u ovom mesecu

Mesečni horoskop za septembar: Rakovi se ne mire sa prosekom, Vodolije neko pokušava da zavara
Copyright Freepik

Ovan

Osećate dodatni priliv kreativne energije i ne možete da se pomirite sa prosečnim rezultatima. Dobijate podršku u svojoj okolini i imponuje vam saznanje, da saradnici imaju dovoljno poverenja u vaše znanje ili profesionalne sposobnosti. Potrebno je da preuzmete odgovarajuću inicijativu, kako biste ostvarili svoje poslovne namere. Ukoliko se vaša osećanja nalaze ispred glasa razuma, to predstavlja dobar predznak. Učinite sve što je potrebno, da ulepšate svoj intimni život i odnos sa bliskom osobom. Potrudite se da delujete zanosno i privlačno u različitim prilikama. Ljubavni zanos u vama budi novu energiju i neku skrivenu snagu.

Bik

Postoje saradnici koji neprekidno unose dodatnu tenziju i na takav način otežavaju vaš poslovni ili društveni položaj. Potrebno je da se opredelite za novu poslovnu viziju ili za pouzdanog partnera sa sličnim idejama. Nove informacije mogu da se tumače na različite načine, nemojte dozvoliti da vas zavara prvi utisak. U ljubavnom životu vešto izbegavate intrigantne situacije. Postoje iznenadni događaji koji izmiču vašoj kontroli ili nisu u skladu sa vašim emotivnim potrebama. Partner vas dodatno opterećuje svojim predstavama o događajima ili stvarima, koje po vašem mišljenju deluju nevažno. Imate različite kriterijume i prioritete.

Blizanci

U skladu sa svojim blic procenama najčešće imate velike ambicije, ali nalazite se u promenljivoj psiho-fizičkoj fazi tako da su i vaši razultati podložni različitim ocenama. Važno je da pokrenete inicijativu i da udružite svoje interese sa osobom koja se nalazi na nekom »visokom nivou«. Očekuje vas uspeh u poslovima koji se dobro naplaćuju, stalo vam je da unapredite svoj položaj. Obično imate dobru ljubavnu strategiju, tako da ne odustajete lako od svojih ideja bez obzira na nečiju reakciju ili na »oštru notu«. Rado se odazivate na brojne pozive i umete sjajno da koristite svoj šarm u ljubavnom osvajanju. Obradovaće vas jedno neobično poznanstvo ili neki zanimljivi susreti.

Freepik
 

Rak

Osećate dodatni priliv kreativne energije i ne možete da se pomirite sa prosečnim rezultatima. Dobijate podršku u svojoj okolini i imponuje vam saznanje, da saradnici imaju dovoljno poverenja u vaše znanje ili profesionalne sposobnosti. Potrebno je da preuzmete odgovarajucu inicijativu, kako biste ostvarili svoje poslovne namere. Ukoliko se vaša osećanja nalaze ispred glasa razuma, to predstavlja dobar predznak. Učinite sve što je potrebno, da ulepšate svoj intimni život i odnos sa bliskom osobom. Potrudite se da delujete zanosno i privlačno u različitim prilikama. Ljubavni zanos u vama budi novu energiju i neku skrivenu snagu.

Lav

Podstaknuti ste nečijom pričom o poslovnoj saradnji, privlači vas ideja o novim profesionalnim mogućnostima, različitim povlasticama ili društvenom prestižu. Vaše ideje se uklapaju u zajedničke interese, tako da vam saradnici sa poverenjem prepuštaju »vodeću ulogu«. Na vrlo uspešan ili efikasan način, možete da završite niz poslovnih dogovora na različitim stranama. Na vaše samopouzdanje dodatno utiču pozitivni komentari i sjajan »utisak« o kome se govori. Ponekad partner ume da poremeti vaš emotivni ritam ili osnovno raspoloženje, ali vi ne želite da se pomirite sa sporednom ulogom. Na sreću, umete da se orijentišete prema kreativnim sadržajima i novim »izvorima radosti«.

Devica

Poslovna strategija koju sprovodite donosi samo delimične rezultate, što vam ne uliva naročito samopouzdanje pred saradnicima. Potrudite se da budite dovoljno promišljeni, pred osobom koja može da vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrebi vaše izjave u svoju korist. Ponekad je teško zaključiti, ko i koliko dobija u poslovnoj saradnji. Ne dopada vam se emotivno osporavanje, jer mnoge stvari koje činite nisu po merilima ili po ukusu voljene osobe. U neformalnim susretima ne uspevate da privučete nečiju pažnju, čak ni uz pomoć zavodničkog šarma i poznatih »ljubavnih trikova«. Imate potrebu da promenite neki ustaljeni ritual u partnerskom odnosu ili da utičete na tok događaja, želite da ulepšate svoj intimni i ljubavni život.

Freepik
 

Vaga

Novi događaji na poslovnoj sceni mogu da poremete vaše planove, stoga razmislite o nekom alternativnom rešenju. Potrebno je da se suočite sa saradnicima koji koriste drugačije metode, uvek postoji mogućnost za novi kompromisni dogovor. Kada se nalazite u problematičnoj situaciji prepustite drugima da pokreću glavnu inicijativu. Ukoliko osećate emotivnu nesigurnost, dovoljno je da privučete pažnju voljene osobe na način koji odgovara zajedničkom ukusu i afinitetima. Svako ima svoju »slabu tačku«, razmislite na koji način treba da animirate svog partnera. Nema razloga da se unapred predajete ili da odustajete od svojih ljubavnih namera.

Škorpion

Nalazite se u sjajnoj formi i imate zanimljive ideje. Po oprobanom receptu primenjujete uspešna pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Potreban vam je dobar podsticaj ili neko ko bi vas podržao u odlučujućim situacijama. Vaša dobitna kombinacija, predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima. U odnosu sa voljenom osobom, ponekad vam nedostaje početni zanos ili dovoljno hrabrosti da izrazite svoje emotivne namere. Kolebljivost može da vas navede na pogrešan emotivni izbor. Ljubavna pravila se menjaju, dozvoljeno je sve ono što vodi ka zajedničkoj sreći i zadovoljstvu. Vaš emotivni profil najčešće određuju vaše želje ili mogućnosti.

Strelac

U skladu sa svojim praktičnim interesima birate nove poslovne teme ili ciljeve. Ipak, poslovna nota koju zagovarate nailazi na negodovanje kod nekih saradnika. Potrebno je da ostvarite kompromis i zajednički dogovor, kao uslov za dugoročniji uspeh. Veština prilagođavanja na različite profesionalne standarde donosi uspešnije rezultate. U ljubavnom odnosu ništa ne želite da prepuštate slučaju, ali strasti vas odaju više nego što naslućujete. Bliska osoba na osnovu vašeg ponašanja prepoznaje i skrivene namere ili emotivno raspoloženje, koje uporno pokušavate da prikrijete. Neko dobro predviđa vašu emotivnu rekciju, ne možete da potisnete svoja osećanja.

Profimedia
 

Jarac

Nalazite se u kreativnoj fazi i preokupirani ste različitim informacijama ili poslovnim idejama. Delujete kao osoba, koja nema vremena za neke slučajne susrete ili za događaje koji se ne uklapaju u vašu sferu interesovanja. Međutim, svojim energičnim ponašanjem kod bliskih saradnika podstičete različite reakcije. U ljubavnom životu imate loš predosećaj, reagujete oprezno u situacijama koje mogu da vas kompromituju. Stvari koje po vama izgledaju interesantno ili dopadljivo, ne odgovaraju afinitetima koje ima voljena osoba. Potrebno je da se usaglasite oko zajedničkih tema i da bolje uskladite svoja raznovrsna interesovanja.

Vodolija

Uz dobru procenu mogućnosti i pravilan izbor saradnika možete da ostvarite svoje ciljeve na poslovnoj sceni. Ponekad morate delovati energično i ultimativno u društvu saradnika. Nemojte dozvoliti da vas neko zavarava pogrešnim informacijama, koje mogu da vas navedu na loš poslovni potez. U vašem interesu je da sačuvate dobru poslovnu i društvenu poziciju. U svom prepoznatljivom maniru umete da osvajate simpatije na različitim stranama. Kada ste dobro raspoloženi, imate utisak da su vam dostupne različite privilegije i birate dominantnu ulogu pred svojim partnerom. Za promenu privlači vas neobična avantura. Partner ili osoba koja vam se dopada, ne može da odoli pred vašom pojavom i zavodljivim šarmom.

Freepik
 

Ribe

Zahvaljujući dobroj strategiji i novim informacijama o poslovnim prilikama proširujete svoja interesovanja u različitim pravcima. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite dugoročnije poslovne interese. U poređenju sa svojim saradnicima često vodite »glavnu reč« i umete da ostvarite dobru poziciju. Važno je da podstičete dvosmerne kontakte. Događaji koji vas prate u ljubavnom životu deluju ohrabrujuće. Osećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe. Prija vam nečije ponašanje i spremnost da vam ugodi na različite načine. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će vas šarmirati svojom pojavom i stilom ponašanja.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Astrolook

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike