Mars ulazi u znak Vage: Pogledajte koja dva znaka Zodijaka osećaju najjače promene

26.08.2023

10:20

0

Autor: K. B.

Od 27. avgusta do 12. oktobra Mars će biti u znaku Vage

Mars ulazi u znak Vage: Pogledajte koja dva znaka Zodijaka osećaju najjače promene
Ilustracija - Copyright Freepik

Mars, planeta simbolična za muške osobine i akciju, ulazi u znak Vage koji je poznat po svojoj komplikovanoj energiji. Ova postavka nosi sa sobom duboke kontradikcije i može prouzrokovati zamagljene konture i opšte nedoumice u mnogim ličnim sferama. Od 27. avgusta do 12. oktobra, Mars će boraviti u znaku Vage, gde njegovo dejstvo deluje prilično površno, te se ne može očekivati značajna stabilnost tokom ovog perioda.

Profimedia
 

Za osobe rođene u znaku Jarca, ovaj tranzit Marsa kroz Vagu može izazvati posebne izazove. Jarčevi su inače poznati po svojoj ozbiljnoj i ambicioznoj prirodi, ali tokom ovog perioda mogu osetiti unutrašnje napetosti. Marsova energija u Vagi može izazvati sukob između njihove potrebe za praktičnošću i želje da održe ravnotežu u odnosima. Ovo može rezultirati nesigurnošću u donošenju odluka i težim razumevanjem vlastitih želja.

S druge strane, za osobe rođene u znaku Vage, ovaj tranzit Marsa može doneti slične izazove, ali će se manifestovati na drugačiji način. Vage su često sklone teženju harmoniji i izbegavanju konflikata, ali Mars u njihovom znaku može probuditi unutrašnju borbu između njihove potrebe za skladom i želje da izraze svoje lične potrebe. Ovo vreme može ih naterati da se suoče sa svojim strahovima i da nauče kako postići ravnotežu između sopstvenih želja i potreba drugih.

Freepik
 

U oba slučaja, tranzit Marsa kroz Vagu poziva na introspekciju, prilagodljivost i rad na unutrašnjem balansu. Ovo je period kada će ovi znakovi morati da razmotre kako integrisati akciju i harmoniju u svoje živote kako bi se prevazišle unutrašnje napetosti i pronašao put ka ličnom zadovoljstvu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike