Mesečni kineski horoskop: Septembar je vreme kada se oslobađaju um i mašta, a evo šta donosi svakom znaku

30.08.2023

13:20

1

Autor: K. O.

Neki će se zabavljati, drugi će naći važne odgovore za budućnost

Mesečni kineski horoskop: Septembar je vreme kada se oslobađaju um i mašta, a evo šta donosi svakom znaku
Copyright Pixabay

Na osnovu vašeg kineskog horoskopskog znaka, vaš mesečni horoskop za septembar je stigao!

Prvo, šta septembar sprema svima?

Biće to mesec koji donosi zabavnu, veselu i srećnu interakcija sa porodicom i voljenima.

Biće i prilike da se bacite na stvari koje vam mogu osloboditi um i maštu. Oni koji nisu sigurni šta da rade sa svojim životom ili koji put u karijeri je najbolji za vas, naći će odgovore ovog meseca. Iskustva, pojedinci i slučajni susreti biće stavljeni na vaš put, pokazujući vam šta leži u vašem srcu.

I-ching heksagram za mesec je voda iznad zemlje, koja se menja u nebo nad vodom. Pazite na to kako prenosite svoja osećanja, posebno tokom pojačanih emocija. Odmor, odabir drugačijeg načina komunikacije kao što je pisanje pisama ili čak pronalaženje zajedničkog jezika pre nego što počnete da razgovarate o ličnim razlikama i razlikama uopšte može vam pomoći da pronađete brzo rešenje.

Pexels
 

Ako ništa drugo ne uspe, podsetite se šta vam znači određena veza kako ne biste dozvolili da tvrdoglavost ili sitna osećanja unište nešto lepo.

Mesečni horoskop svakog kineskog horoskopskog znaka za septembar 2023:

Pacov (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Ovaj mesec će vam doneti izazove na kućni prag koji će vam pomoći da se ojačate iznutra. Za neke će to doći u obliku neočekivanog društvenog okupljanja koje će vam doneti dobre vesti. Za druge, to će biti šansa da zatvore poglavlje (možda u svom ljubavnom životu) i krenu napred. Ipak, vaša interakcija sa vašim voljenima doneće vam ogromnu radost ovog meseca. Zato se oslonite na tu ljubav ako se osećate pod stresom zbog izazova ovog meseca.

Druga polovina septembra pomaže vam da manifestujete svoj željeni cilj kroz vizualizaciju, meditaciju ili vežbu pisanja scenarija. Za najbolje rezultate, uradite jedan uzastopno najmanje sedam dana. Ako možete da se posvetite celom mesecu vežbi manifestacije, bićete iznenađeni koliko brzo se stvari mogu ostvariti.

Bivo (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Septembar će vam biti prijatan i miran mesec. Neće početi u tom duhu. Prva nedelja septembra može doneti jake pljuskove u vaš život (metaforički) i dovesti vas u nesigurnost. Tada će vaša unutrašnja snaga i rezerva odgovoriti izazovu i uhvatiti metaforičnog bika za rogove, pripitomivši ga za svoje potrebe. U tom pogledu ćete takođe naći pomoć od svojih prijatelja i dobronamernika.

Profimedia
 

Neki od vas će imati koristi od vođenja dnevnika ovog meseca o svojim očekivanjima od budućnosti i osećanjima o svom mestu u svetu. Ovo će biti posebno dobro za one odgajane u sredinama koje su pokušale da vam kažu da niste dovoljno dobri ili da nećete ništa. Takve osobe mogu i dalje da vas okružuju. Vođenje dnevnika će vam pomoći da se odvojite od takvih laži.

Tigar (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Budite oprezni sa potrošnjom ovog meseca, posebno ako ste preduzetnik ili vlasnik preduzeća i želite da kupite nešto izuzetno skupo ili da sklopite ugovor koji bi mogao da poskupi. Energija u septembru (za vas) je pogodnija za usamljene potrage i individualističke snove. Druženje sa drugima, čak i sa vašim najmilijima, može vam doneti stres i nelagodu ovog meseca. Situaciju možete preokrenuti tako što ćete preuzeti kontrolu nad svojim razgovorima.

Svaki put kada odbijete da se klonite teških diskusija i neophodnih sukoba, ostvarićete pobedu. Ne gurajte ništa ispod tepiha ili dozvolite drugima da to urade ako su posledice teške. Sada je vreme da budete hrabri. Sada je vreme da kažete šta mislite i dozvolite drugima da učine isto.

Zec (1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Septembar će vam doneti prilike i okolnosti koje će vam pomoći da rastete, Zeko. Ako imate manje od 30 godina, osećaćete se kao da odrastate. Za druge starosne grupe, bićete iznenađeni životnim lekcijama koje su vam stavljene na put. Podsetićete se da nikada niste prestari da počnete iznova, nikada nije kasno za učenje i nikada niste previše izgubljeni da biste bili ponovo pronađeni. Ako možete da se nosite sa ovim izazovima sa smirenošću i strpljenjem, uskoro ćete se naći da ulazite u eru autoriteta svog života.

Pixabay
 

Ako se osećate pozvanim, učinite čin ljubaznosti ovog meseca za nekoga ko nema iste privilegije kao vi. Takođe može biti više od jedne osobe ako imate sredstva. Neki od vas će možda hteti da posvete jedan dan svake nedelje gde dobrovoljno ulažete svoje napore za dobrotvorne aktivnosti.

Zmaj (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Zmaju, ovaj mesec će biti naporan za vas, ali vaša karijera ima potencijal da pređe na sledeći nivo zbog napora koje ulažete. Zato nemojte stati sada ili usporiti. Sada je vreme da osvojite i zablistate. Za neke od vas zadaci koji su pred vama mogu da se osećaju kao kazna, ali ako promenite način razmišljanja i vidite životne lekcije zakopane u njima, kopaćete dijamante iz svojih napora, dok drugi žanju samo ugalj.

Samo pazite na svoju potrošnju ovog meseca. Možda ćete morati da uštedite prilično za nešto važno. To čak može biti i venčanje za neke od vas. Samo se uverite da su predmeti u koje uložite svoj teško zarađeni novčić vredni sati znoja koje ste potrošili da biste ih dobili. Nemojte se zanositi onim što drugi ljudi rade.

Zmija (1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Energija septembra nije za tebe, Zmijo. Ovo može izazvati anksioznost kod nekih od vas, ali vam omogućava da uhvatite uzde svog života i usmerite ga tamo gde želite. Neki od vas će imati koristi od toga da pažljivo pogledaju svoje romantične veze ovog meseca. Da li ste sa pravim partnerom? Ili se ubeđujete da jeste zbog hormona koje pokreću u vašem umu?

Ako se osećate u nedoumici oko nečega, zapišite svoje misli pre nego što postupite. Impulsivnost će vas ovog meseca ugristi u leđa. Pošto je energija prazna ploča, imate vremena da razmislite o svojim postupcima pre nego što ih zaista preduzmete. Samo se pobrinite da efikasno komunicirate sa svim ljudima na koje će vaši izbori takođe uticati.

Konj (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Septembar će biti brz mesec za tebe, Konju. Neki od vas su veoma blizu cilja u pogledu svojih ciljeva i projekata, ali nećete uspeti da pređete ovaj mesec. Nastavite da gurate napred i držite se razmišljanja maratonca dok ste na tome. Dobro se oblačite i odvojite vreme za društvene aktivnosti i tu je sreća za vas. Uverite se da vam to ne smanjuje kvalitetno vreme sa vašim partnerom.

Pixabay
 

Sada je vreme ako još niste razgovarali o budućnosti sa svojim partnerom (bilo u vezi sa ljubavlju ili poslom). Neki od vas takođe mogu želeti da počnu da planiraju novi projekat koji zahteva neke kapitalne troškove. Ako ste u interakciji sa horoskopskim znakom Petla, pročitajte njihov horoskop. Oni žele nešto da vam saopšte, ali ne znaju kako.

Koza (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Septembar će vam biti relativno dosadan. Ništa važno se neće desiti ovog meseca, a ni vi se nećete mnogo toga sećati za nekoliko meseci od sada. Ako neko od vas radi sa savetnikom ili praktičarom, to neće važiti za vaše introvertnije aktivnosti, uključujući terapiju. Energija septembra je savršena za kopanje duboko u vašu psihu i oslobađanje parazita koji se tamo kriju. Većina vas je pokupila ove zalutale misli i loše ideologije dok ste bili mladi. Sada je vreme da ih izvadite iz svog trezora i ispravite evidenciju.

Ako želite da pokrenete YouTube kanal ili nalog na društvenim mrežama da biste svojoj kreativnoj strani pružili priliku da zablista i zabavite se, septembar je odličan mesec za to. Ne čekajte savršenstvo ili savršen tajming. Ne postoji tako nešto. Čeka vas samo rast, transformacija i putovanje sa mnogo preokreta.

Majmun (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Majmune, pazi kome daješ svoje srce ovog meseca. Ne radi se samo o vašem ljubavnom životu. Možda ćete se naći u društvu lošeg prijatelja koji se u početku čini bogomdanim, da bi vam kasnije slomio srce. Početak septembra staviće vas na raskrsnicu gde će vaš izbor oblikovati ostatak meseca. Setite se svojih prošlih lekcija, ali ne dozvolite da vas sputavaju. Ne dozvolite da vas spreče da sledite svoju intuiciju. To je dobar balans i imate ga u sebi da ga postignete.

Broj 2 je srećan za vas ovog meseca. Parovi voljenih stvari, uključujući cipele, doneće vam sreću. Neki od vas će imati koristi od romantičnog odmora ovog meseca. Drugi će imati koristi od sastavljanja liste za i protiv pre nego što donesu odluke.

Pixabay
 

Petao (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Ovaj mesec će doneti zabavu i veselje u vaš život, posebno ako ste zakazali odlazak na muzički koncert. Što se više družite ovog meseca, to će ova energija biti jača i brže ćete moći da postignete svoje lične ciljeve. Ovo posebno važi za one od vas koji su entuzijasti u teretani sa ciljevima za telo koje želite da postignete.

Ako se osećate pozvanim, uradite ritual punog meseca ovog meseca jer on može da vam pomogne da uskladite svoje čakre i uklonite negativnu energiju iz vašeg prostora. Možete čak i preurediti nameštaj u svom domu za bolji feng šui ili poneti kući komad grnčarije da obogatite svoj prostor energijom uzemljenja.

Pas (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Držite se sebe i svog mišljenja ovog meseca i nemojte da se pokolebate zbog mišljenja drugih. Nalazite se na važnoj raskrsnici u svom životu gde će vam jedan korak napred ili doneti izuzetnu sreću i uspeh ili će vas dovesti do pada i pada u očaj. Ovo se posebno odnosi na one od vas koji razmišljaju o braku ili žele da zaprose svoju bračnu drugu (ili misle da će uskoro postaviti pitanje).

Ako komunicirate sa horoskopskim znakom Svinje, pročitajte njihov horoskop. Vaša budućnost je blisko povezana i ili će dovesti do ličnog rasta ili će izazvati tragediju. Nemojte praviti grešku da odlažete važne razgovore za kasnije kada budu imali potencijal da za vas sklope ili prekinu odnose. U suprotnom ćete samo gubiti vreme.

Pixabay
 

Svinja (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Septembar će biti opušten i lak mesec za tebe, Svinjo. Vaši poslovi i obaveze će vam oduzeti mnogo vremena, a uobičajene stvari koje radite da biste se zabavili zauzeće preostali deo. Uključite se u ovu energiju i ne pokušavajte nikoga da prisiljavate da vas prati dok vijugate kroz mesec. Osim ako neko nije prirodno voljan, samo će doneti lošu energiju u vaše poduhvate i izazvati više bola nego zadovoljstva.

Ako se osećate pozvanim, usredsredite se na svoje manifestacije ovog meseca i radite sa kristalima koji će vam pomoći da ih oživite. Trenutno ste u jedinstvenoj poziciji da nemate previše ometanja. Možete čak i da se fokusirate na svoj ritual sedam dana da biste se istinski povezali sa univerzalnim tokom energije. Žute sveće su savršene za vaše potrebe u ovom trenutku, piše Your Tango.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike