Pun plavi supermesec donosi magiju: Šta čeka svaki znak Zodijaka i zašto treba da obratite pažnju na snove i intuiciju?

30.08.2023

10:20

0

Autor: K. O.

Možda budete svedočili i nekim završecima

Pun plavi supermesec donosi magiju: Šta čeka svaki znak Zodijaka i zašto treba da obratite pažnju na snove i intuiciju?
Ilustracija - Copyright Profimedia

Drugi pun mesec u avgustu, fenomen koji je poznat kao plavi mesec, pada u magičnom znaku Riba 31. avgusta 2023. godine nešto više od dva sata iza ponoći. A s obzirom na to da je na tački najbližoj Zemlji, ovaj mesec je takođe i supermesec.

Ribe su najintuitivniji, najduhovniji i najkreativniji od znakova, tako da se nemojte iznenaditi ako osetite deža vu, intuiciju ili živopisne snove na ili oko punog meseca. Planetarni vladari Riba su Neptun i Jupiter, tako da Ribe predstavljaju više sfere snova i psihičke percepcije, kao i gubitka, obmane i samoponištenja.

Dok Ribe vladaju 12. kućom završetaka i stvari koje su tajne i skrivene, možda ćemo videti određene završetke različitih tipova u ovom trenutku, ili to može duboko dotaknuti nešto u vašoj podsvesti. Možda se osećamo psihički povezani sa drugima više nego ikada ili se možete osećati izgubljeno u magli (zahvaljujući Neptunovoj energiji) i beznadežno. Bolje je doneti svestan izbor da idete napred (što nam pokazuje Saturn u Ribama) i da nastavite da živite svoje ideale (po uticaju Jupitera) nego da plivate u moru konfuzije.

Sa Neptunom, možda ste kreativni, skloni sanjarenju i želite da se ponašate saosećajno, ali Ribe su takođe sklone obmanama, lažima, nepoštenju, zavisnostima, nedostatku jasnoće ili verovanju u nešto što nije zasnovano na stvarnosti. . Ako se čini da je nešto previše dobro da bi bilo istinito, verovatno jeste. Sada nije vreme da se uključujete u nove poduhvate, veze ili bilo šta drugo što nije utemeljeno u totalnoj realnosti.

Ali, pošto je ovaj mesec u konjunkciji sa Saturnom, mnogi od nas će se suočiti sa sopstvenom ličnom realnošću u dobru i zlu, a ako smo nosili staklo ružičaste boje, možda će doći vreme da se jasnije fokusiramo na stvari sa Saturnom.

Freepik
 

Naravno, Merkur je retrogradan što može stvoriti kašnjenja, a tranziti Mesec-Saturn imaju tendenciju da se fokusiraju na odgovornosti ili obaveze koje se moraju ispuniti.

Hajde da pogledamo kako pun mesec u Ribama utiče na znakove Zodijaka.

Ovan

Pošto ovaj mesec pada u vašem 12. polju, možda ćete želeti da provedete neko vreme sami ili biste se mogli naći u nekoj vrsti situacije u kojoj se osećate izolovano. 12. polje vlada bolnicama, zatvorima, mestima za osamljivanje i stvarima koje leže u našoj podsvesti. U svakom slučaju, bićete fokusirani na sopstvenu ličnu stvarnost. Vreme je da zastanete i razmislite o onome što je najvažnije.

Bik

Ovaj mesec pada u vašu 11. kuću prijatelja, grupa, nada i želja. Vaša društvena grupa ili kompanija u kojoj radite mogu biti vaš fokus u ovom trenutku. Važno je da prihvatite i budete svesni istine svih sa kojima ste blisko povezani, što će vam dati dublje razumevanje međusobno povezanih iskustava i otvoriti oči za to na koga možete da se oslonite, a koga da shvatite manje ozbiljno.

Blizanci

Ovaj mesec pada u vašu 10. kuću karijere i reputacije. Nemojte se iznenaditi ako ste u nekoj vrsti pažnje i otkrijete kako vas drugi vide. Ponovo procenite pravac vaše karijere i da li vam omogućava rast koji želite. Ako ne, možda je vreme za promenu.

Rak

Ovaj mesec pada u vašu devetu kuću koja vlada obrazovanjem, putovanjima i vašim ličnim pogledom na svet. Možete dovesti u pitanje sopstvenu duhovnost, sistem verovanja, moral i filozofiju. Možete putovati ili se možda nalazi neko ili nešto na daljini što vam u ovom trenutku privlači pažnju i fokus.

Freepik
 

Lav

Ovaj pun mesec pada u vašu osmu kuću promene i transformacije, poreza, novca, seksa i smrti. Kada pun mesec padne u 8.polju, verovatno je u toku neka vrsta promene, bilo da je to mala ili veća. Možda ćete provesti vreme razmišljajući kako se zaista osećate u svojoj vezi ako ste u njoj.

Devica

Ovaj mesec pada u vašoj sedmoj kući „drugih“. Ovo može uključivati brak ili romantične partnere, ili one koji su u vašem životu svakodnevno, kao što su saradnici i bliski prijatelji. Ovaj mesec će se fokusirati na vaše veze sa drugima; da li ste srećni u svojim najbližim vezama i dobijate ono što želite, i da li su oni? Ovaj mesec govori o proceni svih dogovora koje ste sklopili sa drugima, bilo da su verbalni ili neverbalni.

Vaga

Pravila šeste kuće regulišu posao i zdravlje, ali i vaše svakodnevne aktivnosti i rutine na koje retko razmišljate jer su toliko ukorenjene u svakodnevnom životu. Sada je vreme da se zapitate da li vaš svakodnevni ritam i način života imaju smisla ili ste spremni da napravite neku ozbiljnu promenu. Ako ste odložili zdravstvene promene ili posete lekarima, sada je vreme da nadoknadite zaostatak u ovoj oblasti.

Škorpija

Ovaj pun mesec vlada vašom petom kućom dece, prijatelja i romanse. Ako se bavite decom, kao roditelj ili učitelj, na primer, oni mogu biti vaš fokus u ovom trenutku. Inače, ovaj pun mesec je vreme da izađete sa prijateljima ili ljubavnicima i uživate. Škorpija, iznad ostalih, treba da nađe vremena da se zabavi i maksimalno iskoristi poslednji letnji pun mesec.

Profimedia
 

Strelac

Ovaj mesec pada u vašu četvrtu kuću koja je kuća porodice i temelja. Mogli biste provoditi vreme kod kuće ili na neki način biti uključeni u porodicu. Inače, sada je vreme da se zapitate da li vam one najosnovnije stvari (vaš posao, fizički dom i porodica) pružaju podršku koja vam je potrebna. Ako je odgovor ne, sada je vreme da odredite kako i gde možete da izvršite promene koje će vam najviše koristiti.

Jarac

Ovaj pun mesec pada u vašu treću kuću komunikacije, uže porodice, komšija i komunikacije. Možete provoditi vreme sa bilo kojim od ovih ili ćete možda smatrati da je ovaj mesec vreme mnogo mentalnih aktivnosti. Da li ste zadovoljni svojim životom kakav jeste ili žudite za promenom? Ako jeste, sada je vreme da počnete.

Vodolija

Pun mesec pada u vašu drugu kuću novca, prihoda i imovine, i možda ćete biti usredsređeni na ova pitanja, kao i na pozajmljivanje. Na mnogo dubljem nivou, međutim, druga kuća se bavi vrednostima i samopoštovanjem. Da li vlasništvo povezujete sa sopstvenom vrednošću? Ako jeste, sada je vreme da prekinete ovu negativnu vezu.

Pixabay
 

Ribe

Vi, Ribe, ste zvezda ovog perioda sa mesecom koji pada u vašu prvu kuću. Kada u vašoj prvoj kući padne pun mesec, fokus je na vama, a ponekad i na vašem partneru ako ste u vezi. Možda se osećate više kao sami, zato zagrlite ovaj mistični mesec i osetite magiju koja teče vašim venama jer ste ipak Riba, najsaosećajniji i najintuitivniji znak. Neka vaša kreativnost i saosećanje zablistaju tokom ovih nekoliko dana i prigrlite novu perspektivu sebe, piše Your Tango.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike