Sjajne ljubavne vesti: Ova tri znaka Zodijaka uživaće u septembru

25.08.2023

19:22

0

Autor: K. B.

Dok septembar polako dolazi, donosi sa sobom obećanje sreće u emotivnim i ljubavnim odnosima za određene znakove Zodijaka

Sjajne ljubavne vesti: Ova tri znaka Zodijaka uživaće u septembru
Ilustracija - Copyright Pixabay

Astrološki aspekti stvaraju idealno okruženje za procvat ljubavi i harmonije među izabranicima ovih znakova. Tri znaka posebno će zasijati na nebu ljubavi ovog meseca:

Lav

Lavovi će biti privilegovani nosioci sreće u ljubavi tokom septembra. Sjajne vesti stižu s obzirom na Veneru, planetu ljubavi, koja napušta retrogradni hod i prelazi u Lav. Ovaj prelazak donosi osveženje i novi početak za Lavove, blokirajući prošle probleme i otvarajući vrata za novu fazu u ljubavnim odnosima. Posebno će se to odnositi na one Lavove koji su u stabilnim i dugotrajnim vezama, a partneri im mogu biti osobe rođene u znaku Jarca ili Bika.

Pexels
 

Strelac

Strelčevi će takođe uživati u srećnom periodu u ljubavi. Nakon retrogradnog hoda Venere, komunikacija će procvetati za Strelčeve, omogućavajući im da reše dugotrajne nesuglasice i poteškoće u odnosima sa partnerima. Ovo će biti posebno važno za one Strelčeve koji su se suočavali s problemima u komunikaciji i stabilizaciji veza.

Vaga

Vage će osetiti blagosloven uticaj Venere, njihove vladajuće planete. Ovog meseca, Venera će napustiti svoj retrogradni hod, što će ojačati aspekte ljubavnih odnosa za ovaj znak. Stabilnost će postati dominantna, a Vage će imati mogućnost da reše neke nagomilane poteškoće u odnosima. Ovo će biti posebno izraženo za Vage s podznakom u Ovnu ili Strelcu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike