Teror nad devojčicom u Maloj Krsni ne prestaje: Vršnjakinje joj iščašile vilicu, a sada dobija brutalne pretnje!

08.10.2021

16:38

1

Autor: A. S.

Nastavlja se vršnjačko nasilje u školama širom Srbije

Teror nad devojčicom u Maloj Krsni ne prestaje: Vršnjakinje joj iščašile vilicu, a sada dobija brutalne pretnje!
Profimedia

Trinaestogodišnja učenica Osnovne škole "Đura Jakšić" iz Male Krsne, koju su 16. septembra pretukle dve godinu dana starije devojčice iz iste škole i tada joj iščašile vilicu, zbog čega je neko vreme jela na slamčicu, sada dobija pretnje!

U pismenoj izjavi koju je u sredu dala direktorki škole, a u koju je Kurir imao uvid, ona je navela da joj je pretio dečak koji je brat od strica jedne od devojčica koje su je sredinom septembra tukle.

Ona je u izjavi napisala da se tog dana, tokom časa fizike, požalila nastavniku da ne čuje ono što govori tokom predavanja jer su dva dečaka vikala, a jedan od njih je pomenuti dečak. Dodala je da je nastavnik u jednom trenutku i prestao da drži čas jer nije mogao da ih smiri.

- Tada je jedan dečak počeo da mi preti da će da me slomi. Pretnje je ponovio više puta i počeo da me gađa hemijskom. Onda je brat devojčice koja me je tukla došao do mog stola, podigao sto i lupio njime o pod, i rekao: "Je*em ti mamu u pi*ku" - napisala je ona u izjavi, u kojoj je navela i da se plašila da je na ulazu ne pretuku jer su joj na času već pretili.

Majka devojčice S. D. kaže da u školi često razgovaraju i rade sa njenim detetom, ali da je mnogo popustila u školi jer ima problem sa pažnjom. Odgovora na pitanja upućena rukovodstvu OŠ "Đura Jakšić" nije bilo, prenosi Kurir.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi