Pacijent nestao iz kovid bolnice: Mihalja (80) od srede niko nije video, porodica veruje da je tu negde u blizini

11.12.2020

10:46 >> 16:28

0

Autor: A. B.

Poseban problem je što taj čovek ima dijabetes zbog čega mora tri puta dnevno da prima insulinsku terapiju

Pacijent nestao iz kovid bolnice: Mihalja (80) od srede niko nije video, porodica veruje da je tu negde u blizini
Copyright Printscreen/Facebook/Ivanka Nikolić

Mihalj Harangozo (80) iz Subotice, nestao je u sredu u pet časova ujutru iz Opšte bolnice u Subotici koja je u kovid sistemu.

Ćerka Ivanka Nikolić rekla je da je njen otac u nedelju prvo nestao iz svog doma, a posebna briga je ta što je dijabetičar i mora tri puta na dan da primi insulin, a na sve to je pozitivan na koronavirus.

– Moj tata je pozitivan na koronu. Kod kuće nije imao simptome korone. U nedelju, majka nije primetila, nestao je iz kuće. Tražili smo ga svuda i sva sreća da smo ga našli, tačnije jedan naš prijatelj ga je pronašao u žbunju i šipražju, bio je sav izgreban. Zvala sam Hitnu pomoć i oni su ga odveli u bolnicu. Niko nije onda mislio da ima koronu, ali kada su ga testirali konstatovali su da je pouitivan i zadržan je. Nestao je iz dela Kovid 2 ujutru u pet časova u sredu. Kada sam nazvala bolnicu da pitam za njega rekli su mi da ga nema, da je otišao. On jedva hoda i jako je debeo, sigurna sam da je još uvek negde u bolnici ili u krugu bolnice. Prosto ne mogu da verujem da je mogao sam u tom stanju da ode neprimećen, morao je da prođe i pored portira. Nikada ranije se to nije dešavalo – kaže Ivanka Nikolić, ćerka Mihalja Harangozoa.

Porodica moli svakoga ko ima bilo kakvu informaciju ili vidi Mihalja Harangozo da ih obavesti na 064/27-50-271 ili da pozove policiju.

Istraga je u toku i danas će biti dodatno i detaljno pretraženo i dvorište i okolina bolnice.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike