Dodeljena prva nagrada u znak sećanja na čuvenog dr Lazića: Stipendiju dobila studentkinja Jelena Milošević

31.05.2021

11:56 >> 12:35

0

Autor: Maja Kostić

Nagrada se sastoji od povelje, zahvalnice i 100.000 dinara, a nosi ime ratnog hirurga i doktora Urgentnog centra, koji je preminuo od posledica koronavirusa 14.

Dodeljena prva nagrada u znak sećanja na čuvenog dr Lazića: Stipendiju dobila studentkinja Jelena Milošević
Copyright 24sedam/Maja Kostic

Prva nagrada u znak sećanja na doktora Miodraga Lazića danas je dodeljena najboljem studentu Medicinskog fakulteta u Nišu Jeleni Milošević.

Da je u pitanju vrlo emotivan dan, istakla je Nina Vujošević, ćerka ratnog hirurga i doktora Urgentnog centra, koji je preminuo od posledica koronavirusa 14. aprila.

24sedam/Maja Kostic

– Danas je vrlo emotivan dan, jer bismo slavili mom ocu rođendan. Velika mi je čast što sam danas ovde i što je ova nagrada ponela njegovo ime. On bi bio presrećan da zna da će od danas najbolji student Medicinskog fakulteta u Nišu nositi nagradu “Dr Miodrag Lazić”.  Mladoj Jeleni Milošević, koja ju je dobila sasvim zasluženo, želimo puno sreće u daljem radu – rekla je Nina Vujošević.

Ovom prilikom obratila se i dobitnica stipendije Jelena Milošević, koja je istakla da joj je nagrada podsticaj za dalji rad i usavršavanje.

24sedam/Maja Kostic

– Velika mi je čast, upravo zbog njegovog dugogodišnjeg rada, ugleda i plemenosti. Ova nagrada za mene znači samo podsticaj da nastavim da se trudim i radim i usavršavam profesionalno. Planiram da nastavim sa postdiplomskim studijama u Nišu – istakla je studentkinja Milošević.

Pročitajte još
Inače, nagrada se sastoji od povelje, zahvalnice i 100.000 dinara. To će naredih godina biti tradicija ove niške opštine i podstrek mladim generacijama da se bore.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike