RHMZ izdao novo hitno upozorenje! U naredna 2 sata nevreme će pogoditi ove delove Srbije

23.06.2024

18:12

0

U poslednjoj sedmici juna vrlo nestabilno, ponovo sa pojavom grmljavinskih nepogoda sa intenzivnim pljuskovima, gradom i olujnim vetrom

RHMZ izdao novo hitno upozorenje! U naredna 2 sata nevreme će pogoditi ove delove Srbije
Gromovi - Copyright Pixabay

U naredna dva sata na području Zlatiborskog i Raškog okruga lokalno izraženi pljuskovi sa grmljavinom, uz kratkotrajnu pojavu grada i jak i olujni vetar.

- U naredna dva sata u južnim i istočnim predelima Srbije lokalni pljuskovi sa grmljavinom, koji su najizraženiji na području Zlatiborskog i Raškog okruga uz kratkotrajnu pojavu grada i jak i olujni vetar. - javio je danas popodne Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ).

U poslednjoj sedmici juna vrlo nestabilno, ponovo sa pojavom grmljavinskih nepogoda sa intenzivnim pljuskovima, gradom i olujnim vetrom. Danas se nepogode očekuju u većini regiona u zemlji, a sutra će verovatnoća za njihovu pojavu kratkotrajno opasti, osim na jugozapadu i jugu Srbije. 

pritnscreen/RHMZ
 

Narandžasti meteoalarm usled rizika od pojave nepogoda preliminarno je izdat i za područje Beograda, a za konrektne lokacije izdavaćemo hitna upozorenja jedan do dva časa unapred.

Da podsetimo, danas je jako nevreme i krupan grad pogodio Sjenicu i Tutin.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike