Osmaci iz Svilajnca na adresu policije poslali jedan papir: Pripadnici MUP-a nisu ostali ravnodušni (FOTO)

17.06.2024

10:32

0

Autor: J. B.

Svi su bili dirnuti ovim gestom

Osmaci iz Svilajnca na adresu policije poslali jedan papir: Pripadnici MUP-a nisu ostali ravnodušni (FOTO)
Ilustracija - Copyright M.M./ATAImages

"Od kolevke pa do groba najlepše je đačko doba", a o tome koliko je bitno i da je bezbedno za svu našu decu, pokazuje i činjenica da su osmaci Osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj" iz Svilajnca rešili su da obraduju upravo one zbog kojih su se osećali tako.

Naime, oni su zahvalnicu sa jednom lepom porukom uputili na adersu policijske stanice u Svilajncu i sve dirnuli ovim gestom.

- Hvala!!! Što ste u protekloj školskoj godini bili deo naše priče, brinuli za našu bezbednost, bili ste neizmerno posvećeni, ljubazni, nasmejani, nekad strogi i vrlo strpljivi. Sa vama smo povećali svest za odgovornost i naučili da čujemo kritike. Ostanite uvek tako plemeniti i profesionalni - piše u zahvalnici. 

Kako su iz MUP-a istakli, ova zahvalnica nije samo papir, već simbol ogromnog poverenja i zahvalnosti, te da ih ona podseća zašto su tu - da budu oslonac i zaštita za naše najmlađe.

- Naṣ̌ prioritet je bezbednost najmlađih. Ṣ̌kolski policajac ne znači samo sigurnost, već i prijateljstvo, podršku i nesebičnu brigu - naveli su.

Pripadnici MUP-a u Svilajncu iskoristili su priliku i da se zahvale mališanima na ovom dirljivom poklonu, koji je priznanje za sve trenutke pažnje, zaštite i ljubaznosti koje su policajci pružili tokom godine.

- Hvala vam, dragi učenici, što nas inspirišete da budemo bolji, snažniji i posvećeniji - napisali su.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike