Bravo za policiju! Zahvaljujući njima rođen je noćas jedan dečak: "Pratite nas!" (VIDEO)

09.06.2024

21:26

0

"Jako mi je drago što mogu na ovaj način da se zahvalim policajcima koji su svoj posao uradili perfektno", kaže novopečeni otac

Bravo za policiju! Zahvaljujući njima rođen je noćas jedan dečak: "Pratite nas!" (VIDEO)
Ilustracija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jedan dečak rođen je noćas u bolnici na beogradskoj Zvezdari, a da njegova majka stigne na vreme pomogli su policajci. Termin za porođaj majci bio je kasnije, ali je mališan požurio. Porođaj je krenuo brzo, a majka dečaka i njegov otac hitno su krenuli iz Padine kod Kovačice do akušerske klinike u Beogradu. Ono što se dalje dešavalo bilo je kao na filmu.

Zbog prebrze vožnje patrole policije su ih dvaput zaustavljale. Novopečeni otac je za lokalne medije  ispričao šta se tačno dogodilo.

- Supruzi je sinoć pola sata pre ponoći pukao vodenjak i porođaj se brzo odvijao, pa smo brzo krenuli na Zvezdaru, gde je trebalo da se porodi. Uhvatila me je panika i krenuo sam brže da vozim da bismo na vreme stigli u porodilište. Prva patrola policije me je zaustavila na raskrsnici Kovačica - Debeljača. Čim su videli šta se dešava, samo su mi rekli da vozim dalje. Nastavili smo istim tempom i na izlazu iz Crepaje, gde sam vozio brže nego što je dozvoljeno, jer je delovalo da će se supruga svakog časa poroditi, druga patrola me je ponovo zaustavila. Ja već nervozan i ljut, drsko sam rekao da mi se supruga porađa i da moram da žurim i oni su mi takođe dozvolili da produžim - priča u dahu otac dečaka.

 

 

Treći policijski automobil i to pod rotacijom stajao je na krivini pre Skrobare.

- Kako sam prošao, oni su krenuli za mnom. Već sam počeo da se nerviram uveren da će opet da me zaustavljaju. Međutim, oni su mi samo viknuli kroz prozor: “Pratite nas” i ja sam skontao da su im kolege zapravo javile da se u vozilu nalazi trudnica koja se porađa.

Zahvaljujući policiji, stigli su u bolnicu.

- Scena je bila kao iz filma! Uspeli smo jedan deo puta da snimimo da bi smo sinu jednog dana to pokazali. Stigli smo tačno na vreme i za sat vremena ja i supruga smo dobili zdravog i pravog sina. Prvo dete nam je, momak od 3,8 kg i 54 cm zdrav i prav. Putem kući sam se nadao da ću sresti neku patrolu na mestima gde su te večeri stajali, da stanem i da se zahvalim na predivnom delu koje su učinili. Nažalost, nisam sreo nijednu patrolu, i sad mi je jako drago što mogu na ovaj način da se zahvalim policajcima koji su svoj posao uradili perfektno - zahvalan je novopečeni otac.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike