"Danka, nismo te zaboravili!" Poznati poslali jaku poruku na društvenoj mreži (VIDEO)

26.05.2024

07:44

0

Autor: 24sedam

Na snimku se mogu videti pevačice Nataša Bekvalac i Seka Aleksić, glumci Jadran Malkovič, Petar Benčina, Stefan Radonjić, Milena Radulović i Dragana Mićalović

"Danka, nismo te zaboravili!" Poznati poslali jaku poruku na društvenoj mreži (VIDEO)
Danka Ilić - Copyright MUP Srbije

Juče, na Međunarodni dan nestale dece na profilu Centra za nestalu i zlostavljanu decu na društvenoj mreži Instagram podeljen je video snimak na kojem su naše poznate ličnosti rekle po nekoliko rečenica o devojčici Danki Ilić (2) iz Bora koja je zverski ubijena 26. marta, a njeno telo još uvek nije pronađeno.

- Danas je Međunarodni dan nestale dece. Posvetili smo ga Danki, ali i sva druga nestala deca su uvek sa nama u mislima. Mi i dalje gajimo nadu da će se vratiti kući. Podelite ovaj video sa prijateljima. Hajde da pokažemo koliki je krug podrške porodicama koje i dalje čekaju vesti o svojoj nestaloj deci. Nestala deca ne smeju biti zaboravljena! - piše ispod videa koji je objavljen.

Na snimku se mogu videti pevačice Nataša Bekvalac i Seka Aleksić, glumci  Petar Benčina, Stefan Radonjić, Milena Radulović i Dragana Mićalović, voditeljka Jovana Joksimović, Slobodan Negić, otac ubijene devojčice Sofije Negić (13)...

Danka je nestala 26. marta 2024. godine i još uvek nije pronađena. Nestala deca ne smeju biti zaboravljena. Mi te nismo zaboravili Danka! Mislimo na tebe svaki dan. Nedostaješ nam, malena. Spominjemo te često. Znaj da mi i dalje gajimo nadu da ćeš se vratiti kući - navode poznate ličnosti u video snimku koji su joj posvetili na Međunarodni dan nestale dece.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CNZD (@cnzd.rs)

 

Desetak dana nakon što je saoošteno da je dete nestalo otkriveno je da je Danka Ilić ubijena. Za zločin su osumnjičeni Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz Zlota, radnici borskog "Vodovoda" koji do dans nisu otkrili gde je lokacija na koju su prebacili telo devojčice sa divlje deponije. U pritvoru je i Dragijevićev otac Radoslav (73), osumnjičen da je sinu pomogao u premeštanju tela devojčice. Pod istragom je bio i najmlađi Dragijević - Dalibor (40). Ali, on je preminuo 7. aprila u pritvoru borske policije. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike