Lučić: Telekom Srbija od 15. maja nagrađuje lojalne korisnike!

19.04.2024

12:53

0

Lučić je naveo da se Telekom širi po Evropi i svetu i da je ovih dana otvorena poslovnica u Menhengladbahu u Nemačkoj.

Lučić: Telekom Srbija od 15. maja nagrađuje lojalne korisnike!
Vladimir Lučić - Copyright Tanjug/Rade Prelić

Telekom Srbija će od 15. maja početi sa akcijom koja će obradovati lojalne korisnike ove mreže, a u okviru koje će oni dobijati poene koje će moći da menjaju za veoma kvalitetne nagrade, izjavio je danas generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić.

-Svako od korisnika će, zavisno od broja godina, od toga koliko dugo je korisnik, koliki mu je račun i koji nivo usluge koristi, dobijati poene na osnovu kojih će osvajati dobre nagrade -  rekao je on za TV Prva.

Lučić je naveo da se Telekom širi po Evropi i svetu i da je ovih dana otvorena poslovnica u Menhengladbahu u Nemačkoj.

-U poslovnicama u Nemačkoj ćemo od juna prodavati tagove sa kojima će ljudi moći da prolaze kroz Hrvatsku i Srbiju, tako da poslovnice neće biti samo prodajna mesta gde će korisnici pazariti SIM karticu, nego će dobijati i dodatne usluge“, rekao je on.

Naveo je da je cilj kompanije da promoviše našu zemlju i da zajednicu koja je u ranije otišla i živi u Nemačkoj, opet poveže sa maticom.

-Naša SIM kartica je povoljna i u Nemačkoj. Svaki korisnik koji je bio na drugim mrežama može i bez promene broja da pređe na našu mrežu i da povoljno telefonira u Nemačkoj. Mi smo Zapadni Balkan spojili sa Evropskom unijom tako da kada neko iz Nemačke dođe u Srbiju ne mora više da juri pripejd kartice, jer je broj koji ima iz Nemačke u Srbiji faktički bez rominga - pojasnio je Lučić.

Istakao je da je širenjem poslovanja na Austriju, Nemačku, Švajcarsku a do kraja godine bi trebalo da postane i mobilni operator u Sjedinjenin Američkim Državama, Telekom napravio iskorak od malog regionalnog igrača u svetskog igrača. „Izlazimo na tržišta koja su ubedljvo najprofitabilnija i gde ima najveći broj potencijalnih korisnika i gde je naša dijaspora najjača“, istakao je Lučić.

Kada je reč o poslovnim i finansijskim rezultatima, naveo je da Telekom ima 11,5 miliona jedinstvenih korisnika, kao i da je prvi ovogodišnji kvartal za više od 20 odsto bolji nego poslednji prošlogodišnji kvartal, pre svega zbog povećanja prihoda od interneta, multimedije i mobilne telefonije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike