"Sve miriše na dim i guši, požar ne jenjava": Srpska turistkinja za 24sedam o drami u turskom letovalištu (VIDEO)

29.07.2021

20:23 >> 20:25

0

Autor: Jovana Vrećo

Kako je ona objasnila za naš portal, s obzirom na to da se nalazi u hotelu prekoputa oni nisu evakuisani, dok turisti, koji su baš sa te strane gde je požar

"Sve miriše na dim i guši, požar ne jenjava": Srpska turistkinja za 24sedam o drami u turskom letovalištu (VIDEO)
Copyright Privatna arhiva/ B. A.

“Velika količina dima je došla do nas, sve miriše na dim i guši”, ovako je rekla za 24sedam naša turistkinja Biljana A. koja je smeštena u jednom hotelu u turskom letovalištu Marmaris, gde vatrena stihija već nekoliko dana ne jenjava.

Kako je ona objasnila za naš portal, s obzirom na to da se nalazi u hotelu prekoputa oni nisu evakuisani, dok turisti, koji su baš sa te strane gde je požar najintezivniji, jesu još u jutarnjim časovima.

Pročitajte još:

Dodaje kako im niko nije rekao da li smeju da izlaze na plažu, te se isprva niko nije ni kupao preko dana.

-Primetila sam da su ljudi tek oko 17 časova počeli da izlaze. Tada je delovalo da se vatra smiruje, ali se onda opet pogoršalo – rekla je naša sagovornica i dodala da imaju i periodične prekide u snabdevanju električnom energijom.

Podsetimo, kako je 24sedam već pisao u okolini turskih letovališta Antalija i Marmaris već nekoliko dana besne požari, ali naši turisti nisu ugroženi što nam je i potvrđeno u ambasadi Srbije u Ankari.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike