Vozači, pažnja: Evo na kojim deonicama radovi menjaju režim saobraćaja

01.03.2024

12:20

0

Informacije je saopštilo JP "Putevi Srbije"

Vozači, pažnja: Evo na kojim deonicama radovi menjaju režim saobraćaja
Ilustracija - Copyright Profimedia

Od danas do 1. jula biće izvođeni radovi na rehabilitaciji državnog puta II A reda broj 149, Đurinci - Vlaška, a u zoni radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je semaforima, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Od 4. do 6. marta za saobraćaj biti zatvorena naplatna stanica "Sirig", zbog radova na zameni kabine za naplatu putarine, smer Beograd - Subotica. Saobraćaj će biti preusmeren na naplatnu stanicu "Vrbas", a radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Do 30. aprila izvode se radovi na rehabilitaciji kolovoza na delu državnog puta II A reda broj 120, na deonici Šid (naselje) - Kukujevci (izlaz iz naselja), a u zoni radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. 

Do 30. aprila biće izvođeni i radovi na rehabilitaciji državnog puta II A reda broj 100, na deonici Stara Pazova (centar) - Batajnica. Radovi će se izvoditi na više lokacija, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno sa suženjem kolovoza, uz ograničenje brzine ili naizmeničnim propuštanjem vozila.

Da li ima gužve i zastoja na glavnim saobraćajnicama u Beogradu i Novom Sadu pratite uživo putem web kamera 24sedam.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike