Pobeda dana: Fotografija "lade" kraljevačkih tablica usred Čikaga oduševila Srbiju (FOTO)

05.02.2024

17:26

0

Autor: I.K.

Fotografija je izazvala brojne komentare, a svi se pitaju jedno - kako je ovaj ljubimac Jugoslavije među automobilima dospeo na ulice Amerike

Pobeda dana: Fotografija "lade" kraljevačkih tablica usred Čikaga oduševila Srbiju (FOTO)
Copyright Profimedia

Društvenim mrežama širi se fotografija iz Čikaga na kojoj se vidi automobil lada kraljevačkih tablica parkiran na ulici.

Ova fotografija izazvala je brojne pozitivne komentare, a svi se pitaju jedno - kako je ovaj ljubimac Jugoslavije među automobilima dospeo na ulice Amerike. 

-Išao od Kraljeva preko Sibira do Beringovog moreuza, tu ga prebacio lokalni skeledžija. I onda lagano preko Aljaske, Jukona, Britanske Kolumbije... jedan je u nizu duhovitih komentara.

Drugi su konstatovali da ga je sigurno dovezao lično Čak Noris, a ono što preovlađuje jeste ponos što auto iz Srbije tako ponosno stoji na ulicama SAD. 

Instagram stranica Geokutak podelila je fotografiju uz komentar "pobeda dana", a prethodno je i korisnica TikToka podelila na ovoj mreži izazvavši opšte oduševljenje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Geografski kutak (@geokutak)

 

Ispostavilo se da se ovaj automobil prodaje i, kako se može videti u oglasu, cena za njega je 16.000 dolara.

chicago.craigslist.org printscreen
 

 

Vlasnik ocenjuje da je auto u dobrom stanju, ide na benzin, prešao je nešto više od 70.000 kilometara od 1991. godine kada je proizveden. Auto Lada Riva 1300, prema onome što je vlasnik naveo u oglasu, mogu potencijalni kupci videti parkiranu u Čikagu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike