Oprez: Prevarantkinja izdaje nepostojeće stanove, nasamarila majku sa malom bebom, uzela depozit od 300 evra!

05.02.2024

16:04

0

Žena koja navodno izdaje stan poslala je sliku lične karte i vlasnički list, da bi se ispostavilo da zapravo koristi tuđa dokumenta

Oprez: Prevarantkinja izdaje nepostojeće stanove, nasamarila majku sa malom bebom, uzela depozit od 300 evra!
Copyright Profimedia/Instagram_moj_beograd

Jedna devojka podelila je na društvenim mrežama upozorenje zbog onoga što je doživela njena drugarica, koja sa bebom traži da iznajmi stan.

Naime, kada je našla preko oglasa stan za izdavanje, uplatila je i depozit od 300 evra, da bi na dan useljenja shvatila da je prevarena. Kako se ispostavilo očigledno je u pitanju klasična prevara, pošto se na isti broj javlja i druga osoba koja koristi ime poznatog glumca.

- Drugarica sa malom bebom je preko oglasa našla stan za izdavanje. Pošto joj je preseljenje bilo hitno, poslala je depozit u iznosu od 300 evra. Danas je bilo planirano preseljenje, napisala je prijateljica prevarene majke, a njena poruka objavljena je bila na storiju Instagram stranice "Moj_beo_grad_".

Kaže da je žena koja navodno izdaje stan poslala sliku lične karte i vlasnički list, da bi se ispostavilo da zapravo koristi tuđa dokumenta koja su verovatno na prevaru slikana.

- Prvo se predstavljala kao Bojana L. magistar farmacije, a meni koja sam se javila kao opet na oglas, kao glumac Vahid Džanković. Molim vas da objavite ovo, ko zna koliko ljudi je iznuđeno za novac, zaključila je ona.

Instagram/moj_beo_grad_
 

 

Nije poznato da li je slučaj prijavljen policiji. Svakako ovaj slučaj može da posluži kao upozorenje da osobama, u čiji idetitet niste sigurni, ne uplaćujete i ne predajete novac. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike