Oblačno jutro pred nama: Ujutru minus, popodne kiša!

10.12.2023

06:35

0

Autor: J. Jovanović

Najniža temperatura od -5 do 1 C, a najviša dnevna od 2 do 6 C

Oblačno jutro pred nama: Ujutru minus, popodne kiša!
kišno vreme - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Ujutru i pre podne na severu i zapadu zemlje biće kiše koja se rano ujutru na severozapadu i zapadu lokalno može i lediti pri tlu, a ponegde i sa kratkotrajnom susnežicom ili snegom.

Po podne se u celoj zemlji očekuje kiša, a u brdsko planinskim predelima sneg. Krajem dana i uveče doći će do prestanka padavina i razvedravanja i to prvo na severu. Vetar će biti slab i umeren, pre podne jugoistočni, poe podne u skretanju na jugozapadni i zapadni.

TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ
 

 

Najniža temperatura od -5 do 1 C, a najviša dnevna od 2 do 6 C. U Beogradu će biti pretežno oblačno, povremeno sa kišom. Krajem dana i uveče doći će do prestanka padavina. Vetar slab i umeren, pre podne jugoistočni, po podne u skretanju na jugozapadni i zapadni. Najniža temperatura od -2 do 1 C, a najviša dnevna oko 5 C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, početkom sledeće sedmice biće osetno toplije, u većini mesta od 10 do 15 C. Umereno do potpuno oblačno vreme, u ponedeljak u drugom delu dana mestimično sa kratkotrajnom kišom, dok se utorak krajem dana kiša očekuje u severnim, a u sredu i četvrtak u svim predelima Srbije.

U drugoj polovine sedmice temperatura će biti u postepenom padu, na severu uglavnom suvo, a u ostalom delu zemlje povremeno sa kišom, a uz pad temperature na planinama i sa snegom.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike