Snega ima na pojedinim deonicama, preporučuje se oprezna vožnja

30.11.2023

07:36

0

Snega ima na pojedinim deonicama, preporučuje se oprezna vožnja
Copyright Stefan Tomasevic/ATAImages

Prema informacijama Puteva Srbije, jutros snega ima na pojedinim putnim deonicama pa se preporučuje oprezna vožnja. Na deonici Divljaka - Ivanjica - Javor kolovoz je vlažan, a snega ima do pet centimetara, kao i na deonici Jošanička Banja - Kopaonik.

Na ostalim putnim pravcima I prioriteta održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Ivanjice, Novog Pazara, gde se, takođe, preporučuje prezna vožnja

. Na državnim putevima II prioriteta održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Ivanjice, Kolubare, Kruševca, Mačve, Novog Pazara, Užica.

Na ostalim putnim pravcima III prioriteta održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 centimetara na teritoriji Čačka, Ivanjice, Kruševca, Novog Pazara, Užica, Vranja. Zbog najavljenih niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima postoji mogućnost pojave mestimične poledice, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

Na graničnom prelazu Gradina teretna vozila jutros čekaju 9 sati

Tanjug/Aleksandar Ćirić
 

 

Prema informacijama Uprave granične policije na graničnom prelazu Gradina teretna vozila jutros na izlazu iz zemlje čekaju devet sati.

Na graničnim prelazima Batrovci i Bogojevo teretna vozila jutros na izlazu iz zemlje čekaju sedam sati, dok se na prelazu Horgoš zadržavaju šest sati. Kako je navedeno u saopštenju AMSS, na graničnom prelazu Kelebija kamiona čekaju pet sati, dok se na prelazu Šid zadržavaju tri sata. Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike