Nove dojave o bombama u školama: Situacija sve napetija iz sata u sat, deca evakuisana iz mase škola, policija "češlja" sve na terenu

27.11.2023

16:47

0

U više osnovnih i srednjih škola stigle su nove dojave o podmetnutim bombama

Nove dojave o bombama u školama: Situacija sve napetija iz sata u sat, deca evakuisana iz mase škola, policija "češlja" sve na terenu
Ilustracija - Copyright Profimedia

Broj dojava o postavljenim bombama u beogradskim školama raste iz sata u sat! Prema nezvaničnim informacijama, dojave su stigle u beogradske osnovne škole "Sveti Sava" na Vračaru i "Branko Radičević" u Batajnici, dok su roditelji OŠ "Jelena Ćetković na Zvezdari obavešteni da su deca evakuisana zbog dojave.

Roditelji učenika OŠ "Milena Pavlović Barili" iz Višnjičke Banje takođe javljaju da je i ovde stigla dojava o bombi, kao i u OŠ "Braća Baruh" i osnovnoj školi "Jovan Ristić" u Borči.

Takođe, dojave su stigle i u OŠ "Borislav Pekić", OŠ "Dragan Lukić", OŠ "Ujedinjene nacije" na Čukarici, u Petoj gimnaziji na Paliluli, Medicinskoj školi na Savskom vencu, OŠ "Drinka Pavlović" u centru grada, kao i u OŠ "Jovan Dučić" na Novom Beogradu.

U dve škole na Bežanijskoj kosi deca su poslata kući, a nastava će biti onlajn. U pojedinim školama danas neće biti nastave.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RTS

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike