Avioni od sledećeg petka ponovo lete na relaciji između Srbije i Izraela

03.11.2023

12:12

0

To će biti od velikog značaja za sve naše državljane koji žive i rade u ratom zahvaćenom Izraelu, a žele da napuste ovu zemlju

Avioni od sledećeg petka ponovo lete na relaciji između Srbije i Izraela
Ilustracija - Copyright Profimedia

Od sledećeg petka biće obnovljeni letovi između Srbije i Izraela, a avioni izraelske avio-kompanije Arkia leteće za aerodrom Nikola Tesla dva puta sedmično, saopštio je danas počasni konzul Srbije u Izraelu Aleksandar Nikolić.

On je istakao da mu je posebno drago, da u vremenu kada iz Izraela i ovog dela Bliskog istoka dolaze samo zabrinjavajuće i teške vesti, ima i jednu i" jako dobru novost" od ovdašnjih turoperatora i izraelskih poslovnih ljudi.

- U međuvremnu je došlo i do kontakata sa samom avio-kompanijom Arkia, jednom od tri izraelske avio-kompanije, da počev od petka 10. novembra oni obnavljaju svoje direktne letove za aerodrom Nikola Tesla dva puta sedmično - saopštio je Nikolić.

Po njegovim rečima, to će biti od velikog značaja za sve naše državljane koji žive i rade u ratom zahvaćenom Izraelu, a žele da napuste ovu zemlju.

Kako je istakao, to je važno i "kao jedan vid normalnije komunikacije i svega onog što je potrebno poslovnim ljudima na obe strane".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike