Vozači, budite strpljivi: Izmene u saobraćaju na pojedinim deonicama puteva zbog radova

29.09.2023

11:11

0

Očekuje nas buran vikend

Vozači, budite strpljivi: Izmene u saobraćaju na pojedinim deonicama puteva zbog radova
Ilustracija - Copyright Pixabay

Na auto-putu E-75, na petlji Kovilj - petlja Beška, pre mosta Beška ka Beogradu u toku su radovi na sanaciji kolovoza u dužini od 100 metara, do 2. oktobra, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, saopštilo je danas JP "Putevi Srbije".

Na auto-putu E-763 Ub - Surčin danas do 15 časova se izvode radovi na zameni odbojne ograde, uz zauzeće zaustavne saobraćajne trake u oba smera.

Na Pančevačkom mostu izvodiće se radovi na popravci oštećenja do 5. novembra, od 20 do 5 časova, a za saobraćaj će biti zatvorena desna saobraćajna traka. 

Saobraćaj će biti obustavljen na putu Aranđelovac - Belanovica, na mostu preko Garaškog jezera, zbog ugroženog bezbednog odvijanja saobraćaja usled većih oštećenja mosta.Alternativni putni pravac za putnička vozila je Aranđelovac - Darosava i državni put drugog B reda broj 365 deonica Darosava - Živkovci - Belanovica.

Za teretna vozila alternativni pravac kretanja je Aranđelovac - Lazarevac, državni put prvog B reda broj 22, Lazarevac - Poljanice i državni put drugog A reda 150, Poljanice - Belanovica.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike