Pred nama je sunčan i topao dan, stiže uskoro prolazno naoblačenje, ali prognoza za početak oktobra će vas obradovati

29.09.2023

06:23

0

Autor: I.K.

Samo nas u nedelju očekuje prolazno naoblačenje

Pred nama je sunčan i topao dan, stiže uskoro prolazno naoblačenje, ali prognoza za početak oktobra će vas obradovati
Copyright TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u petak ujutru sveže, po kotlinama i dolinama reka jugozapadne i južne Srbije ponegde kratkotrajna magla. Tokom dana pretežno sunčano i toplo uz slab i umeren severoistočni vetar. Jutarnja temperatura od 8 do 14, a najviša dnevna od 25 do 29 stepeni. 

U subotu nakon svežeg jutra, tokom dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 9 do 14, a najviša od 24 do 28 stepeni. Tokom noći na severu zemlje očekuje se naoblačenje mestimično sa kišom.

Prolazno naoblačenje uz manji pad temperature, ponegde sa kišom ili kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom očekuje se u nedelju. Uveče prestanak padavina i razvedravanje. Vetar slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura od 9 do 15, a najviša od 22 do 26 stepeni. 

Pretežno sunčano i toplo već u ponedeljak. Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura od 9 do 14, a najviša dnevna od 24 do 27 stepeni.

Prema prognozi za period od 3. do 7. oktobra, pretežno sunčano i toplo, a naoblačenje i zahlađenje sa padavinama očekuje se krajem perioda, 5. oktobra.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike