Jutro sveže uz maglu, tokom dana sunčano, evo kakvo će vreme biti do početka oktobra

27.09.2023

06:10

0

Autor: I.K.

Najniža temperatura od 10 do 16, a najviša dnevna od 24 do 27 stepeni

Jutro sveže uz maglu, tokom dana sunčano, evo kakvo će vreme biti do početka oktobra
Copyright TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, ujutro će biti sveže, po kotlinama i dolinama reka jugozapadne i južne Srbije ponegde magla. Tokom dana pretežno sunčano, osim na jugozapadu, jugu i jugoistoku Srbije gde će biti malo i umereno oblačno. Vetar slab i umeren istočni, sredinom dana povremeno i jak. Najniža temperatura od 10 do 16, a najviša dnevna od 24 do 27 stepeni.

U četvrtak takođe ujutro sveže, po kotlinama i dolinama reka jugozapadne i južne Srbije ponegde magla. Tokom dana pretežno sunčano, osim na jugu i jugoistoku zemlje gde će biti malo i umereno oblačno. Vetar slab i umeren istočni, sredinom dana povremeno i jak. Najniža temperatura od 9 do 15, a najviša dnevna od 24 do 28 stepeni.

Posle svežeg jutra u petak, tokom dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren severoistočni. Najniža temperatura od 8 do 14, a najviša od 24 do 28 stepeni.

Slično vreme zadržaće se i u subotu. Pretežno sunčano i toplo uz malu i umerenu oblačnost. Vetar slab i umeren severoistočni. Najniža temperatura od 8 do 14, a najviša od 24 do 28 stepeni.

Tokom noći na severu zemlje naoblačenje mestimično sa kišom. U nedelju prolazno naoblačenje, ponegde s kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom i manjim padom temperature.

Od ponedeljka ponovo suvo i stabilno sa dužim sunčanim intervalima i malo toplije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike