Kilometarska kolona od graničnog prelaza Gradina! Oprez danas u vožnji zbog mogućih pljuskova tokom dana

30.08.2023

07:15

0

Kraj sezone odmora i početak školeske godine utiče na intenzitet saobraćaja koji je poslednjih dana pojačan na gotovo svim putnim pravcima

Kilometarska kolona od graničnog prelaza Gradina! Oprez danas u vožnji zbog mogućih pljuskova tokom dana
Ulica Kneza Miloša - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Meteorolozi najavljuju povremene pljuskove, zbog kojih će kolovozi biti mestimično mokri i danas, pa je neophoda oprezna vožnja, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Kraj sezone odmora i početak školeske godine utiče na intenzitet saobraćaja koji je poslednjih dana pojačan na gotovo svim putnim pravcima.

Usporena vožnja očekuje vozače na deonicama gde se izvode radovi.

Prema informacijama Uprave saobraćajne policije, teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci na izlasku iz zemlje zadržavaju se sedam sati. Teretnjaci na Kelebiji čekaju dva sata, a na Horgošu sat i po.

Na auto-putu E-80, u smeru od Niša ka graničnom prelazu Gradina, zbog zadržavanja teretnih motornih vozila u zaustavnoj saobraćajnoj traci, formirana je jutros kolona vozila od graničnog prelaza Gradina u dužini od dva kilometra, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Otežano je uključenje i isključenje na petlji Dimitrovgrad istok. Mole se učesnici u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu. 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike