Danas sveže, mogući pljuskovi s grmljavinom, evo kakvo nas vreme očekuje do vikenda

30.08.2023

06:36

0

Autor: I.K.

U Beogradu promenljivo oblačno i još malo svežije

Danas sveže, mogući pljuskovi s grmljavinom, evo kakvo nas vreme očekuje do vikenda
kiša u nedelju - Copyright Tanjug/Vladimir Šporčić

U Srbiji će u sredu, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti promenljivo oblačno i još malo svežije, mestimično sa kratkotrajnom kišom i pljuskovima sa grmljavinom. 

Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni, a na jugu i jugozapadu Srbije jugozapadni.

Najniža temperatura od 14 do 19, najviša dnevna od 26 do 29 stepeni Celzijusa. 

U Beogradu promenljivo oblačno i još malo svežije, u pojedinim delovima grada tokom dana kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. 

Najniža temperatura od 17 do 19, a najviša dnevna oko 28 stepeni Celzijusa.

U Srbiji u četvrtak promenljivo oblačno i svežije, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, naročito u zapadnim i centralnim krajevima, dok će se uglavnom suvo vreme zadržati samo na jugoistoku zemlje. Najniža temperatura od 13 do 17, a najviša od 24 do 28 stepeni.

U petak promeljivo oblačno i suvo vreme sa dužim sunčanim intervalima, a samo još na jugu i jugozapadu ponegde sa uslovima za kratkotrajnu kišu ili pljusak. Vetar slab, istočnih pravca. Najniža temperatura od 13 do 18, a najviša od 25 do 28 stepeni.

U subotu pretežno sunčano i malo toplije uz slab razvoj dnevne oblačnosti. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 13 do 17, a najviša od 27 do 31 stepen. 

U nedelju 3. septembra promenljivo oblačno i suvo vreme sa dužim sunčanim intervalima uz postepni porast temperature. Početkom naredne sedmice ponovo se očekuje nestabilno vreme povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike