Stanje na graničnim prelazima: Na nekim se čeka 60 minuta, teretnjaci do dva sata (FOTO)

23.08.2023

19:10

0

Produženo je radno vreme Graničnog prelaza Bački Vinogradi do 3. septembra

Stanje na graničnim prelazima: Na nekim se čeka 60 minuta, teretnjaci do dva sata (FOTO)
Copyright Printscreen/AMSS

Na više deonica auto-puteva i magistralnih puteva u toku su radovi na redovnom održavanju i uređenju zelenog pojasa, saopšteno je danas iz AMSS.

Nailaskom na ova mesta vozači moraju da prilagode brzinu i način vožnje privremenoj saobraćajnoj signalizaciji uz posebnu opreznost na radnike u ovim zonama, dodaju iz AMSS.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije" na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

 

Prema informacijama Uprave granične policije od 17.30, zadržavanja na putničkim terminalima su sledeća:

Granični prelaz Horgoš putnička motorna vozila na izlazu čekaju 60 minuta; Granični prelaz Horgoš 2, putnička motorna vozila na izlazu čekaju 60 minuta; Granični prelaz Gradina, putnička motorna vozila na ulazu čekaju 60 minuta.

Zadržavanja na teretnim terminalima: Granični prelaz Horgoš, teretna motorna vozila na izlazu čekaju 120 minuta; Granični prelaz Kelebija teretna motorna vozila na izlazu čekaju 120 minuta; Granični prelaz Sremska Rača, teretna motorna vozila na izlazu čekaju 120 minuta.

Tanjug/Siniša Kopunović
 

 

Na ostalim Graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila.

Produženo je radno vreme Graničnog prelaza Bački Vinogradi do 3. septembra, ponedeljak - četvrtak radi od 07-19.00 časova, a petak, subota i nedelja 07-22.00.

Produženo je radno vreme Graničnog prelaza Bajmok do 10. septembra, ponedeljak- četvrtak od 07-19.00 časova, a petak, subota i nedelja 07-24.00.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike