Tužilaštvo ispituje ko je kriv za incident prilikom seče drva u šumi: Dečak zadobio prelom lobanje, ima krvarenja u mozgu

22.08.2023

06:47

0

Autor: J. S. J.

Dečak je trenutno stabilnih vitalnih parametara. Smešten je u jedinicu intenzivnog lečenja na Klinici za anesteziju

Tužilaštvo ispituje ko je kriv za incident prilikom seče drva u šumi: Dečak zadobio prelom lobanje, ima krvarenja u mozgu
Doktori - Copyright Profimedia

Zbog incidenta prilikom seče šume u kojoj je u nedelju teško povređen dečak star 11 godina iz okoline Gadžinog Hana kome je na glavu palo drvo i polomilo mu lobanju, tužilaštvo još prikuplja obaveštenja kako bi se rasvetlile sve okolnosti pod kojima je dečak zadobio skoro fatalne povrede glave.

- Više javno tužilaštvo je obavešteno o događaju. Po nalogu tužilaštva izvršen je uviđaj i u toku je prikupljanje daljih neophodnih obaveštenja – rečeno je “Blicu” u VJT Niš.

Prema nezvaničnim informacijama dečak je povređen dok je bio u šumi sa ocem zbog seče stabala. U jednom trenutku drvo je prilikom pada udarilo dečaka u glavu nanevši mu teške povrede.

Kako se dečak našao u opasnoj zoni, da li je neko za to znao ili je sam došao neopaženo, u ovom trenutku još nije poznato. Dečak je odmah nakon povređivanja transportovan u Urgentni centar UKC Niš gde je utvrđeno da je zadobio prelom lobanje i da ima krvarenje u mozgu. Nakon zbrinjavanja, zadržan je na lečenju.

- Dečak je trenutno stabilnih vitalnih parametara. Smešten je u jedinicu intenzivnog lečenja na Klinici za anesteziju – rečeno je “Blicu” jutros u UKC Niš.

Lekari UKC NIš neprekidno prate stanje povređenog dečaka.

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike