Srbi "zarobljeni" na graničnim prelazima: Najduža čekanja su na Batrovcima, a evo kakva je situacija na ostalim izlazima iz zemlje

18.08.2023

18:38

0

Na naplatnim stanicama Vrbas ka Subotici zadržavanje vozila je 20 minuta

Srbi "zarobljeni" na graničnim prelazima: Najduža čekanja su na Batrovcima, a evo kakva je situacija na ostalim izlazima iz zemlje
Ilustracija - Copyright Tanjug/Aleksandar Ćirić

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnim prelazima ima gužvi, a najduže zadržavanje je na GP Batrovci na izlazu, gde je zadržavanje za teretna motorna vozila 240 minuta, saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Po 120 minuta čekaju putnička motorna vozila na prelazima Horgoš i Horgoš 2, na izlazu, dok su na prelazu Batrovci na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila 90 minuta.

Na graničnim prelazima Kelebija, Šid i Bački Vinogradi, na izlazu, zadržavanja za putnička motorna vozila su 60 minuta, dok je na prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila 20, a na ulazu 30 minuta.

Zadržavanja na prelazu Preševo, za putnička motorna vozila na ulazu su 35, a na izlazu 30 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Na naplatnim stanicama Vrbas ka Subotici zadržavanje vozila je 20 minuta, na naplatnoj stanici Beograd, na naplati 15 minuta, dok na ostalim stanicama na autoputevima nema zadržavanja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike