Danas i sutra ponovo pljuskovi s grmljavinom, od subote toplije

10.08.2023

06:35

0

Autor: I.K.

Jutarnja temperatura od 11 do 16, najviša dnevna od 23 do 27 stepeni

Danas i sutra ponovo pljuskovi s grmljavinom, od subote toplije
Copyright Tanjug/Vladimir Šporčić

Meteorolozi za danas prognoziraju sveže jutro i oblačno vreme koje će tokom dana doneti povremeno kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom.

Vetar će, navodi RHMZ, biti slab do umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 11 do 16, najviša dnevna od 23 do 27 stepeni.

Republički hidrometeorološki zavod za Beograd takođe prognozira jutro sveže, a tokom dana promenljivo oblačno. Pre podne kratkotrajna kiša, a sredinom dana i posle podne i lokalni pljuskovi uz mogućnost grmljavine. Vetar će biti slab, severni i severozapadni sa najnižom temperaturom od 13 do 16, najviša oko 25 stepeni.

Tanjug/Vladimir Sporčić
 

U petak jutro takođe sveže. Tokom dana pretežno sunčano, samo u brdsko-planinskim predelima uz promenljivu oblačnost tek ponegde se očekuje kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 11 do 15, a najviša od 25 do 28 stepeni. 

Za vikend sunčano i toplo. Jutarnja temperatura od 10 do 17 stepeni, najviša dnevna u subotu do 29, u nedelju do 31 stepen.

Prema prognozi od 14. do 18. avgusta sledi nam sunčano i sve toplije vreme sa maksimalnim temperaturama iznad 30 stepeni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike