Porodica iz Jagodine za kojom se tragalo u Grčkoj je dobro, a sada je upućen novi apel

09.08.2023

11:15

0

Autor: I.K.

"Roditelji i najbliži prođu kroz pakao dok ne dobiju potvrdu da ste dobro stigli", poručuje Ana

Porodica iz Jagodine za kojom se tragalo u Grčkoj je dobro, a sada je upućen novi apel
Copyright Profimedia

Nakon što je drama oko porodice iz Jagodine za kojom se od juče tragalo završena, isplivali su na površinu saveti da se javite najbližima kada dođete na destinaciju na koju ste otputovali.

Naime, nakon što je upućen apel da se porodica od subote ne javlja na telefon, da se zna da su ušli u Grčku, ali da im se tu gubi trag, posle dva dana traganja za njima, ispostavilo se da nisu imali ispravan telefon te da se zato nisu javili najbližima, koji su brinuli.

-Sestra muškarca iz Jagodine, koji je sa suprugom i dvoje dece krenuo put Tasosa, rekla je da se njenoj mami, kao i majci njene snaje jutros javila starija devojčica.

- Rekla mi je da je telefon bio problem. Problem im je razbijen telefon i taj kredit, uplatili su ga, ali im je tek danas stigao i odmah su se javili, kaže sestra.

Nakon što je potraga za porodicom okončana i splasnula briga za njihovu bezbednost, na mrežama u popularnim grupama vezanim za letovanje u Grčkoj su se oglasili i iz agencije i dali savet svima da se po dolasku na destinaciju snađu i jave najbližima.

-Drago nam je da je porodica iz Jagodine dobro. Savet svima koji putuju je da se ipak po dolasku na destinaciju snađu i jave se svojim najbližima. Nama, u agenciji, nije uopšte prvi put da se desi da nas roditelji zovu da pitaju da li su deca stigla na more jer se ne javljaju. Naprotiv, svakog leta desi se po nekoliko puta. A pre par nedelja je i sin zvao za svoje roditelje da proveri da li je sve OK, jer se nisu javljali danima da su stigli, navodi Ana iz agencije.

Napominje da se nedavno desilo da deca nisu mogla da dobiju majku jer je slomila telefon po dolasku u Grčku, ali je žena zamolila zaposlenog u agenciji da joj pozajmi telefon da se javi deci.

-Roming, slomljen ekran na telefonu i slično nisu toliko velike prepreke da se nađe način da se pošalje jedna poruka. Roditelji i najbliži prođu kroz pakao dok ne dobiju potvrdu da ste dobro stigli, poručuje Ana.

Facebook/Live from Greece printscreen
 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike