Ogromne gužve na graničnim prelazima: Na nesnosnoj vrućini čeka se duže od sata (FOTO)

17.07.2023

16:40

0

Autor: I.K.

Na graničnom prelazu iz Severne Makedonije u Grčku stvorila se gužva jer je, navodno, pao sistem

Ogromne gužve na graničnim prelazima: Na nesnosnoj vrućini čeka se duže od sata (FOTO)
Copyright AMSS printscreen

Ogromne gužve napravile su se na graničnim prelazima, na izlazu iz zemlje kao omiljenim turističkim destinacijama srpskih turista. Ukoliko ste se uputili ka nekom od graničnih prelaza, prema Bugarskoj ili Severnoj Makedoniji Gradina i Preševo, naoružajte se strpljenjem, ali i dovoljnim količinama vode i hrane, jer ćete u koloni biti duže od sata na temperaturama koje u celoj zemlji dostižu 40 stepeni.

Prema poslednjim informacijama, i na graničnom prelazu između Severne Makedonije i Grčke, Bogorodica-Evzoni stvorila se gužva jer je, navodno, pao sistem.

AMSS printscreen
Granični prelaz Preševo

 

I na popularnim grupama na društvenim mrežama gde se razmenjuju informacije u vezi sa letovanjima, pre svega u Grčkoj, korisnici navode da su gužve nesnosne. Sa druge strane, jedan od putnika je naveo da na prelazu Prohor Pčinjski nema nikoga!. Ovaj prelaz, inače, savetuje se svakog leta u špicu sezone zbog manje preopterećenosti. 

Vozači koji se odluče za prelaz Prohor Pčinjski treba da se kod Vranja isključe sa autoputa i da prate oznake. Put do ovog graničnog prelaza je naporan zbog velikog broja krivina, ali predstavlja alternativu čekanju u kolonama po visokim letnjim temperaturama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike