Dugi zagrljaji i suze: Slovenac Joško Ben susreo se sa prijateljima iz vojske posle 33 godine, a sada ih je pozvao i na svadbu! (VIDEO)

28.06.2023

17:58

0

Dirljiv susret koji zabeležila tada još buduća a sada već uveliko Joškova supruga, a video je izmamio i suze i osmehe, a podeljen je na poznatoj Fejsbuk grupi Pronađi drugove iz bivše JNA

Dugi zagrljaji i suze: Slovenac Joško Ben susreo se sa prijateljima iz vojske posle 33 godine, a sada ih je pozvao i na svadbu! (VIDEO)
Susret starih drugov iz vojske - Copyright Foto: Printscreen/Facebook/Pronađi drugove iz bivše JNA

Slovenac Joško Ben nije se libio da pokaže svoju sreću i uzbuđenje kada je video drugove iz vojske.

Naime, Saliha i Aca iz JNA (Jugoslovenske narodne armije) nije video pune 33 godine, još od vojske. Kada ih je ugledao, nije krio svoju sreću, ushićenje a ni suze, a ovog juna dočekao je da mu dođu na svadbu!

 

 

- Danas je moja svadba, s leva na desno JA des.Joško Ben, sredina poručnik Salih Avdić i razvodnik Aco Krstevski, nismo se videli 33 godine a danas mi došli drugovi na svadbu - napisao je na srpskom, sa malo slovenačkog, sve od uzbuđenja, Slovenac Joško ne skrivajući svoje iskreno oduševljenje što se posle tolikih decenija konačno sreo s ljudima za koje ga je vezivalo iskreno prijateljstvo.

- Hoćeš kafu, hoćeš rakiju, hoćeš pivo - upitao je domaćin i mladoženja Joško svog nekadašnjeg nadređenog, poručnika i druga, iz JNA, koji je bio isto toliko uzbuđen ali je i pored toga na trenutak zastao za vojnički pozdrav u stavu mirno. Posle toga usledili su dugi zagrljaji.

Dirljiv susret koji zabeležila tada još buduća a sada već uveliko Joškova supruga, a video je izmamio i suze i osmehe, a podeljen je na poznatoj Fejsbuk grupi "Pronađi drugove iz bivše JNA", koja okuplja skoro 250.000 ljudi iz svih nekadašnjih SFRJ republika.

Tu se objavljuju fotografije iz nekadašnje JNA i pronalaze drugovi iz vojske čija su prijateljstva, iz vremena kad se nije gledalo ni ko je ko, ni ko je šta, preživela svaki test vremena!

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike