Milena i Milan su sahranili 3 sina, a onda saznali zašto su zdrave bebe iznenada umirale (VIDEO)

09.04.2023

22:55

0

Milena Simić je govorila je o gubitku tri deteta i detaljima tragedija od kojih se, kaže, nikad nije oporavila

Milena i Milan su sahranili 3 sina, a onda saznali zašto su zdrave bebe iznenada umirale (VIDEO)
Copyright YouTube/Printscreen

Najveća tragedija jednog roditelja je da nadživi svoje dete, kazaće svako ko decu ima, a porodica Simić iz Glavičica doživela je čak tri ovakve tragedije!

Naime, Milena Simić je u emisiji "Životne priče" govorila je o gubitku tri deteta i detaljima tragedija od kojih se, kaže, nikad nisu niti će oporaviti.

Kada je 24. oktobra 1999. godine dobila sina Vasu, mislila je da je njena bajka počela. Bio je veselo, razigrano i zdravo dete. A, onda se sve promenilo 31. jula, kada se mališan požalio odjednom da mu je muka.

- Samo je pao i pomodrio. Ja sam vikala, galamila na komšije da pozovu pomoć...onda su ustanovili da on više nije živ - sa suzama u očima govori Milena i dodaje da joj se tada srušio čitav svet te da nije imala volju za životom.

Četirii godine kasnije ponovo je ostala u drugom stanju, a celu trudnoću provela je u strepnji i ispitivanju lekara mogu li analize pokazati postoje li šanse da se nešto slično desi.

Mladen se rodio 20. septembra 2003. godine i sa bebom je bilo sve u redu prvih 20 dana kada je počeo da menja boju kože. Zbog teškog stanja završio je na intenzivnoj nezi, ali se izvukao.

Kada je napunio dva meseca, bolest se vratila zbog čega su ponovo završili u bolnici.

Milena je rekla da je sve bilo u redu sa detetom prvih 20 dana. Posle toga je ona primetila da detetu nije boja kože bila ista, da je počeo da se menja. Tada su Mladena odveli kod lekara i zbog njegovog teškog stanja morao je na intenzivnu negu. Posle 10 dana u bolnici, javili su im da odu po bebu i da je sve u redu, ali kada je imao dva meseca, opet se razboleo...

- Bili smo 10 dana u bolnici. Rađene su pretrage i rečeno nam je da idemo kući i da se vratimo za par dana da mu se uradi magnetna rezonanca. Nisam imala nikakvu informaciju o njegovoj dijagnozi. Bili smo kod kuće čekajući te pretrage i jednog jutra kad smo se probudili nađemo ga hladnog u krevecu. I tad sam samoj sebi rekla više nikada neću roditi dete - u suzama govori Milena.

Danas su roditelji jedne Nikoline

Simići su danas roditelji jedne devojčice. Kažu da im ništa nije teško od kada se ona rodila. 

Iako su tragedije koje su se desile ostavile trajne rane na srcima, poručuju da ljudi uvek treba da veruju u bolje sutra i da uvek postoji bolje sutra.

Ipak, 2005. godine i treći put je ostala u drugom stanju.

- Rodila sam Vuka na samom početku devetog meseca 4. oktobra. Njemu su radili pregled srca dok je još bio u meni i morali su hitno da urade carski rez. Beba je bila u inkubatoru. Pustili su nas ubrzo kući, ali kad je on imao nekih 12-13 dana odveli smo ga na kontrolu kod pedijatra koji je rekao da je sa bebom sve u redu - priseća se ona i kaže da su na svakoj kontroli isto slušali, da je beba zdrava.

Kada je mališanu tog 28. oktobra pozlilo, hitno su krenuli u bolnicu.

- Na putu do tamo sam čula zvuk koji je dete ispustilo, ali bio je živ. Kad smo došli u bolnicu komšija je brzo odneo dete kod doktorke, a ja nisam mogla da uđem. Posle 5 minuta izašla je doktorka i sećam se samo jednog. Pitala me 'Da li ovde ima oca od deteta', ja sam rekla nema i oni su mi rekli da je umro. Ja od tad više ništa ne znam šta se dešavalo - priča ona.

Milena je tad odlučila da odu da urade genetski nalaz. Kada su stigli rezultati, rečeno im je da smeju da imaju samo žensku, a da ne smeju da imaju mušku decu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike