Muža ubila, umotala u foliju i ćebadi i zalivala omekšivačem: Počelo suđenje Jasmini S. iz Lazarevca

24.03.2023

21:36

0

Autor: Mi. S.

Ubistvo otkriveno kada je Jasmina S. pokušala da presudi sebi i ostavila oproštalno pismo

Muža ubila, umotala u foliju i ćebadi i zalivala omekšivačem: Počelo suđenje Jasmini S. iz Lazarevca
Jasmina S. i Siniša S. i vrata stana u kom se dogodio zločin - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Facebook/S.S/J.S

Suđenje Jasmini S. (45), optuženoj da je 28. februara prošle godine ubila supruga Sinišu S. (42), u njihovom iznajmljenom stanu u Lazarevcu, počelo je danas u Višem sudu u Beogradu. Jasmiina S. tereti se da je Sinišino telo posle zločina umotala u foliju i u nekoliko ćebadi, a zatim ga danima zalivala omekšivačem, kako se ne bi osećao smrad. Ona je optužena za teško ubistvo supruga i preti joj doživotna robija.

U beogradskoj Palati pravde održano je danas pripremno ročište koje je bilo zatvoreno za javnost, a Jasmina S. je u pratnji zatvorskih stražara iz pritvora dovedena u sudnicu.

Ubistvo je, da podsetimo, otkriveno kada je Jasmina S. pokušala da presudi sebi i ostavila oproštalno pismo, koje su njena deca pronašla i odnela komšiji, koji je pozvao policiju.

Policajci su zatekli jezivu scenu na kauču u dnevnoj sobi kada su pomerili ćebe i ugledali leš u poodmakloj fazi raspadanja. Ispostavilo se da je Siniša ubijen mnogo ranije, a da bi prikrila smrad, optužena je telo zalivala omekšivačima i raznim hemikalijama za čišćenje kuće.

Obdukcija je, da podsetimo, pokazala da je Siniša ubijen sa 15 uboda kuhinjskim nožem i to 13 sa leve strane tela, dok su druga dva bila sa desne. Imao je povrede na levoj plećki, ramenu, grudima, a na levoj ruci i ranu dužine 22, a dubine 12 centimetara, tako da je nož prošao kroz celu nadlakticu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike