Kamere u marketu snimile jezivu scenu: Majka uradila nešto nečuveno, a otac ga vezuje i ludački tuče ako je ne posluša! (FOTO)

08.04.2023

20:40

0

Objava sa Tvitera uznemirila je mnoge, najviše zbog toga što je majka, ako se to "majkom" može nazvati, primorila dete da postane lopov

Kamere u marketu snimile jezivu scenu: Majka uradila nešto nečuveno, a otac ga vezuje i ludački tuče ako je ne posluša! (FOTO)
Copyright Twitter_Ceca @Ceca2103

Kamere u jednom marketu su snimile jezivu scenu kada je majka došla da pazari i povela dete. Ili je samo tako trebalo da izgleda. Na osnovu snimka ustanovljeno je kako je ipak došla da krade humanitarnu pomoć koju objekat skuplja, ali podvodeći dete da za nju obavi krađu.

Objava sa Tvitera uznemirila je mnoge, najviše zbog toga što je majka, ako se to "majkom" može nazvati, primorila dete da postane lopov. Zbog prekršaja ove žene, cela Srbija je počela da obraća pažnju o kakvom je delikventu reč, upravo zbog deteta koje ispašta. Građani su odmah reagovali, piše Informer.

- Pažnja! Važno! Dete je u pitanju! Majka krade humanitarnu kutiju, stavlja detetu u kesu, on odlazi, ona ostaje. Radi se o teškom zlostavljanju deteta! Država odbija da reaguje - stoji uz opis slika zabeleženih sa sigurnosnih kamera, a objavljenih na Tviteru.

 

 

- Ovo je u mom gradu, prepoznala sam dotičnu i pogledala snimak. Ne osuđujte dete, ja znam ceo slučaj, ako mali ne donese šta mu majka kaže, otac ga vezuje za stolicu i ludački ga prebija. Majka ga tera da krade, a on ne želi. To dete je samo tražilo da ide u dom. Ludu majku u zatvor - javila se žena nakon što je osmotrila i procenila situaciju.

Twitter_Ceca @Ceca2103
 

Ubrzo se javilo još sugrađana koji su naveli da je u pitanju Lazarevac, a svi su su se pobunili i zatražili hitnu reakciju kako bi se detetu pomoglo, a stalo na put ovakvim roditeljima, osobama, delikventima. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike