Nina je opelješila hiljade radnji poznatih brendova! Krala robu, pa tražila povraćaj novca, zgrnula pola miliona!

15.03.2023

12:34

0

Ova 53-godišnjakinja je napravila karijeru sa punim radnim vremenom tako što je krala artikle iz radnji pre nego što bi tražila povraćaj novca za istu tu robu

Nina je opelješila hiljade radnji poznatih brendova! Krala robu, pa tražila povraćaj novca, zgrnula pola miliona!
Copyright YouTube

Narinder Kaur (53) krala je po radnjama poznatih brendova širom Velike Britanije, a potom tu robu vraćala uz povraćaj novca. Žena poznata i pod imenom Nina Tijara je tokom ove ludačke lopovske karijere "zaradila" oko pola miliona funti. 

 

 

Ova 53-godišnjakinja je napravila karijeru sa punim radnim vremenom tako što je krala artikle iz radnji pre nego što bi tražila povraćaj novca za istu tu robu, na koju naravno nije imala pravo. Nina je prevarila više radnji poznatih brendova, a oprobani sistem je ponovila oko 1.000 puta za četiri godine i obrnula basnoslovnu sumu.

Sada se suočava sa kaznom zatvora. 

Profimedia
 

 

Tijara je ulagala nesvakidašnje napore da izvede svoje obmane, tražeći način da prevari prodavca, a zatim je putovala svugde po zemlji da bi ponovila prevaru.

Takođe je legalno promenila ime i otvorila nove bankovne račune i kreditne kartice.

Kaurovo iz Viltšira porotnici su osudili po ukupno 26 tačaka optužnice, uključujući prevaru, posedovanje i prenos kriminalne imovine i izobličavanje toka pravde. Osuđena je 10. marta, nakon četvoromesečnog suđenja na sudu u Glosteru.

Prekršaji su se dogodili između jula 2015. i februara 2019.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike