Javila se agencija čiji je vozač promašio put i nije hteo putnici da stane zbog toaleta: Kad pročitate ovako "pismen" odgovor, sve je jasno

24.03.2023

13:24

0

Autor: R.M.

Putnica zbog ciklusa isflekala garderobu krvlju, u agenciji rekli da je trebalo da se presvuče kada je kombi napokon stao!

Javila se agencija čiji je vozač promašio put i nije hteo putnici da stane zbog toaleta: Kad pročitate ovako "pismen" odgovor, sve je jasno
Ilustracija - Copyright Profimedia

Jedna naša putnica putovala je sa domaćom agencijom putovala u Italiju, kada joj se desilo nekoliko događaja koji se u najmanju ruku mogu nazvati neprofesionalnim.

Tako je doživela da je vozač "promašio" put do krajnjeg odredišta, kao i da nisu hteli da joj stanu u toalet iako je imala menstrualni ciklus. 

Šta joj se sve desilo možete pročitati u tekstu koji smo već objavili a, u međuvremenu, stigao je i odgovor agencije udruženu "Efektiva" kome se obratila.

- Agencija je odgovorila, pa je fer da objavimo i mišljenje druge strane. Odgovor jeste nešto duži, ali je poučan, čisto da vidite koliko su pismeni po turističkim agencijama - istakla je Efektiva.

Odgovor koji su dobili možete pogledati u tekstu koji su objavili na svom Tviteru.

 

 

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike