Lažni oglasi haraju internetom! Dve porodice prevarene za letovanje u Grčkoj - gazdarici apartmana dali po 200 evra, ona ih blokirala!

07.02.2023

17:55

0

Autor: Lj. S.

Ovu informaciju objavila je jedna sugrađanka, koja kaže da je njene prijatelje prevarila osoba iz Srbije, koja živi u Grčkoj

Lažni oglasi haraju internetom! Dve porodice prevarene za letovanje u Grčkoj - gazdarici apartmana dali po 200 evra, ona ih blokirala!
flag-2817230_1920 - Copyright Pixabay

Na društvenoj mreži Instagram pojavilo se obaveštenje da je su u poslednjih dva do tri meseca još dve porodice prevarene za smeštaj u Grčkoj

Ovu informaciju objavila je jedna sugrađanka, koja kaže da je njene prijatelje prevarila osoba iz Srbije, koja živi u Grčkoj. 

- Dve porodice su uplatile letovanje u Pefkohoriju, po 200 evra su dali za rezervaciju, a novac su uplatili na ime Žaklina Jović u Grčkoj. Uplatili su vilu koja po rečima Žakline Jović nema ime, a ne postoji ni na Google mapama - napisala je ona.

Printscreen/Facebook/Grčka info
 

Ova sugrađanka je dodala da je pomenula Žaklina fotografije više smeštaja skidala sa interneta i lažno ga predstavljala kao svoj. 

- Smeštaj za koji je slala slike da se navodno nalazi u Afitosu je u stvari smeštaj u Nea Potidei. Kada su ljudi shvatili da su prevareni, blokirala ih je. S obzirom da se prevara dešava u Grčkoj, ja sam ih uputila da se obrate za savet advokatu i da obavezno slučaj prijave našem konzulatu u Solunu - napisala je ona. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike