Stiže nam sneg, pa budite oprezni za volanom! I poštujte propise

19.01.2023

08:55

0

Od sutra pa do utorka u brdsko-planinskim predelima se očekuje sneg, uz formiranje, ali i povećanje visine snežnog pokrivača za 15 do 40 centimetara.

Stiže nam sneg, pa budite oprezni za volanom! I poštujte propise
ilustracija - Copyright Pixabay

Meteorolozi za sutra najavljuju promenu vremena u celoj zemlji. Za vikend se očekuju snežne padavine i u Beogradu i Vojvodini, pa je zbog toga potreban dodatni oprez u saobraćaju.

Od sutra pa do utorka u brdsko-planinskim predelima se očekuje sneg, uz formiranje, ali i povećanje visine snežnog pokrivača za 15 do 40 centimetara. Putevi Srbije stoga apeluju na učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni prilikom vožnje i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Vozačima savetuje da koriste zimske pneumatike, poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu, stoji u saopštenju Puteva Srbije.

Savetuje se svim učesnicima u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, da poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu. 

U pojedinim delovima zemlje padavine su napravile probleme, reke su se izlile, pa je potrebno da vozači obrate pažnju i na to.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike