Mali fudbaleri se vratili u Beograd: Doneli trofeje i dočekani uz vatromet! (VIDEO)

16.01.2023

07:29

0

Autor: M.M.

Tim, koji čine deca rođena 2012. godine, osvojio je treće mesto , a dve godine stariji dečaci osvojili su srebrnu medalju

Mali fudbaleri se vratili u Beograd: Doneli trofeje i dočekani uz vatromet! (VIDEO)
Dočekani dečaci iz Sarajeva - Copyright Printscreen/ RTS

Mladi fudbaleri i njihovi roditelji koji su doživeli incident na međunarodnom fudbalskom turniru u Sarajevu dočekani su sinoć u Beogradu, preneo je RTS.

Skup je organizovan oko 1 sat posle ponoći, a narod je decu i njihove roditelje dočekao uz baklje i vatromet. Njih su sačekali i paketići koje je obezbedila opština Zvezdara.

Dečaci su, uprkos neprijatnostima koje su doživeli došli kući sa dva trofeja i osvetlali obraz svom timu sa Zvezdare.

Tim, koji čine deca rođena 2012. godine, osvojio je treće mesto , a dve godine stariji dečaci osvojili su srebrnu medalju.

Deset osoba privedeno je zbog napada na roditelje dečaka koji su učestvovali na međunarodnom takmičenju. Huligani su nasrnuli na njih zbog zastave na kojoj je ćirilicom pisalo "Zvezdara", bacivši suzavac i fizički nasrnuvši na njih. Jedan od roditelja uboden je nožem u zadnji deo tela.

Pored ovog incidenta, i mali fudbaleri doživeli su neprijatnost ranije istog dana kada su deca iz kluba iz Splita u toku utakmice skandirala "Ubij, ubij Srbina", nakon čega je tim za koji igraju diskvalifikovan sa turnira.

Istraga će se nastaviti, a uhapšeni se sumnjiče za nasilničko ponašanje, saopšteno je iz kantonalnog MUP-a. Svi uhapšeni su iz Sarajeva, imaju između 20 i 28 godina.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike