Ko gubi, ima pravo da se ljuti: Posle polufinala takmičar Slagalice uradio nesvakidašnju stvar i šokirao sve (FOTO)

28.12.2022

13:35

0

Autor: Milica Mališ

Oba momka su dugogodišnji takmičari, a našli su se polufinalu superfinala emisije, a njihovo rivalstvo već je izazvalo pažnju

Ko gubi, ima pravo da se ljuti: Posle polufinala takmičar Slagalice uradio nesvakidašnju stvar i šokirao sve (FOTO)
Slagalica - Copyright Printscreen/RTS

Prethodne dve emisije je u kultnoj emisiji  Slagalica bile su i više nego uzbudljive jer je došlo do okršaja između Alekse Stefanovića i Arsenija Arsića.

Oba momka su dugogodišnji takmičari, a našli su se polufinalu superfinala emisije, a njihovo rivalstvo već je izazvalo pažnju.

Naime, oni su se našli u žiži javnosti zbog igre "Skočko" u kojoj su istakli svoje navijačke stavove kroz simbole "srce" i "zvezda".

Ipak, nakon prve polufinalne večeri pobedu je odneo Aleksa koji je napravio ozbiljnu razliku u igri "Ko zna, zna", u kojoj je osvojio 70 poena. Aleksa je svaki put bio brži u pritiskanju tastera, što je vidno iznerviralo Arsenija.

Printscreen/RTS
 

Konačan rezultat bio je 88 poena za Arsenija i 182 za Aleksu.

- Mislim da razlika nije realna - rekao je Arsenije na kraju emisije. 

U drugoj polufinalnoj emisiji Arsenije je uspeo ozbiljno da se približi drugom polufinalisti, međutim, Aleksa je ipak odneo konačnu pobedu. Konačan rezultat je bio 

- Razlika je sada malo realnija - rekao je Arsenije.

Ipak, čini se da mu ishod nije prijao jer je drugi takmičar na svoj Tviter profil okačio fotografiju na kojoj se vidi da ga je Arsenije blokirao na pomenutoj društvenoj mreži.

- Ko gubi, ima pravo da se ljuti - napisao je u opisu objave, a mnogim korisnicima je bilo smešan potez takmičara koji je izgubio.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike