Uspostavljanje saobraćaja na auto-putu Niš - Dimitrovgrad od 15 sati (VIDEO)

28.12.2022

11:02

0

Operativni štab za zaštitu i spasavanje od tehničko-tehnoloških nesreća doneo zaključak da su se stvorili uslovi da se saobraćaj ponovo uspostavi

Uspostavljanje saobraćaja na auto-putu Niš - Dimitrovgrad od 15 sati (VIDEO)
Copyright 24sedam

Saobraćaj na auto-putu Niš - Dimitrovgrad kod Pirota, koji je zbog curenja amonijaka iz iskliznutog vagona privremeno bio obustavljen, ponovo će biti uspostavljen danas od 15 sati, rekao je Tanjugu ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

Ministar Vesić je doneo rešenje kojim se dozvoljava funkcionisanje saobraćaja na auto-putu na deonici Niš - Dimitrovgrad, nakon što je ranije danas Operativni štab za zaštitu i spasavanje od tehničko-tehnoloških nesreća doneo zaključak da su se stvorili uslovi da se saobraćaj ponovo uspostavi.

- Saobraćaj na toj deonici krenuće danas u 15 sati. Važno je bilo da se steknu svi uslovi kako bismo pustili saobraćaj, sigurni da ljudski životi nisu ugroženi, rekao je Vesić Tanjugu.

24sedam

Saobraćaj na toj deonici zatvoren je 25. decembra  zbog akcidenta izlivanja amonijaka iz prevrnute vagon cisterne u blizini mesta Staničenje kod Pirota.

Bonus video

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike